Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Koleník, Maštalír, Marcinková aj Lišková! Top slovenskí herci mieria do ambicióznych seriálov

Obľúbení herci sa už čoskoro objavia v seriálových novinkách.

27.02.2023 06:00
Voyo 2023 Foto:
Seriálové novinky na Voyo v roku 2023.
debata
zuzana martináková, ta3, Čítajte rozhovor Čelíme nenávistným atakom. Dali nám 168 hodín na vyhodenie moderátorov, hovorí šéfka spravodajstva ta3

Streamovacia služba Voyo má v príprave desiatky nových originálnych titulov, do ktorých obsadila tých najlepších slovenských hercov a herečky. Už čoskoro prinesie vôbec prvú fantasy sériu, špionážny triler, komediálny seriál či príbeh o dolapení spartakiádneho vraha, ale aj pokračovania viacerých úspešných seriálov.

Miss Slovensko 2023 Čítajte aj Miss Slovensko radikálne mení pravidlá: Nehľadáme ideál krásy, hľadáme osobnosť!

„Tento rok pripravujeme pre predplatiteľov desiatky atraktívnych titulov. Vrátane nových Voyo Originálov s atraktívnym hereckým obsadením, ako sú Ján Koleník, Tomáš Maštalír, Gabriela Marcinková, Antónia Lišková a ďalšie známe mená,“ prezrádza Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza a českej skupiny Nova.

Vedma: Prvá pôvodná novinka žánru fantasy

Gabika Marcinkova a Ivan Franěk na prvom zábere... Foto: TV Markíza
vedma, Gabika Marcinkova, Ivan Franěk Gabika Marcinkova a Ivan Franěk na prvom zábere zo seriálu Vedma.

Vôbec prvou pôvodnou novinkou žánru fantasy sa stane Voyo Orginál s názvom Vedma. Príbeh je dejovo zasadený do súčasnosti, no oživí legendy starej Prahy a rôzne teórie o skrytom fungovaní našej reality, kde proti sebe stoja dve strany – sily svetla a temnoty. V mysterióznej sérii sa predstavia aj známe slovenské herečky Antónia Lišková, Gabriela Marcinková či Vica Kerekes. Diváci sa môžu tešiť aj na herecké legendy ako Dagmar Havlová alebo Jaroslav Dušek a najvýraznejšie talenty mladej českej hereckej generácie, ktorú reprezentujú Josef Trojan a Annet Charitonová, ktorá je aj úspešnou speváčkou vystupujúcou pod umeleckým menom Annet X.

vedma, Antónia Lišková Čítajte viac Prichádza seriál, na ktorý neexistovala odvaha ho vytvoriť! Stoja za ním slovenskí tvorcovia

Matematika zločinu: Séria o boji sa spravodlivosť

Tomáš Maštalír v úlohe najdrahšieho a... Foto: Voyo
Matematika zločinu Tomáš Maštalír v úlohe najdrahšieho a najvyhlásenejšieho pražského advokáta v minisérii Matematika zločinu.

Matematika zločinu je príbeh Tomáša Tomana a jeho boja za spravodlivosť. Toman je presvedčený, že smrť mladíka v pražskom klube, za ktorú bol odsúdený na dvanásť a pol roka väzenia, nespôsobil, a že bol odsúdený len kvôli chybnému posudku biomechanika. Po rozsudku sa mu podarilo utiecť do zahraničia, teraz bol však vydaný späť do Česka. Obracia sa na novinárku Magdalenu Sodomkovú, aby mu pomohla zmeniť jeho mediálny obraz bitkára a beštiálneho vraha. Podarí sa jej zistiť, čo sa v osudnú noc v pražskom klube skutočne stalo? Dosiahne Toman obnovu procesu a dočká sa spravodlivosti? To všetko odhalí seriál v réžii Petra Bebjaka s hereckým obsadením v zložení Lucie Štěpánková, Jan Nedbal, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír a ďalší.

Matematika zločinu Čítajte viac Každý človek túži po skutočnej spravodlivosti, hovorí režisér Bebjak o novom kriminálnom seriáli

Iveta 2: Iveta Bartošová v zlomovom období

Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová a... Foto: Voyo
Iveta 2 Herečka Anna Fialová ako Iveta Bartošová a Ondřej Brzobohatý ako Ladislav Štaidl v pokračovaní minisérie Iveta.

V pokračovaní seriálu sa Iveta Bartošová (Anna Fialová) po raketovom štarte dostáva na vrchol svojej kariéry. Jej sólové albumy sa predávajú po tisícoch, vyhráva ankety popularity, dostáva veľké roly vo filmoch a má muža, ktorého všetci obdivujú. Avšak stále jej chýba to, po čom túži zo všetkého najviac: bezpodmienečná láska, dieťa a rodina… Ivetinu zlatú éru strieda kariérny prepad a dramatické osobné problémy, sprevádzané prvou bulvárnou aférou v Českej republike. Nasleduje materská pauza a veľký comeback vďaka muzikálom.

Ondrej G. Brzobohaty a Anna Fialová Čítajte viac Začalo sa natáčanie pokračovania Ivety. Prinesie aj škandály Bartošovej po boku Štaidla

Extraktori: Špionážny triler z tajných služieb

V špionážnom trileri Extraktori sa predstaví aj... Foto: Voyo
Extraktori, Ján Koleník V špionážnom trileri Extraktori sa predstaví aj Ján Koleník a Pavla Gajdošíková.

Čerstvo vytvorený tím spravodajskej služby má za úlohu pomáhať ľuďom, ktorí sa v zahraničí ocitli v núdzi. Keď sa nejaký občan dostane do ohrozenia mimo hraníc svojej krajiny, extraktori mu poskytnú pomoc, alebo ho môžu rovno extrahovať z daného miesta. Voyo Originál nabitý akciou a adrenalínom sa dostane do ponuky platformy ešte v roku 2023. Diváci sa môžu tešiť na známe mená, ktoré sa v sérii objavia, ako napríklad Pavla Gajdošíková, Jan Révai, Jakub Štáfek či slovenské herecké eso Ján Koleník.

televízia, televízor, ovládač Čítajte aj Prečo musia skončiť české televízie na Slovensku? Markíza hovorí o právach, Jojka strčila hlavu do piesku

Sex o’clock: Komediálny seriál o sexe

Novinka o sexuálnom dospievaní tínedžerov rozšíri skupinu Voyo Originálov už začiatkom marca. Komediálna séria predstavuje obyčajnú rodinu, ktorá sa po prekvapivom odhalení musí naučiť fungovať bez ohľadu na to, čo si kto myslí alebo hovorí. Príbeh sa točí okolo dospievajúceho Adama – študenta strednej školy, ktorý sa až doteraz zaoberal predovšetkým svojou tanečnou kariérou a mučivou otázkou, kedy už konečne príde o panictvo. Zvraty v živote jeho rodiny však výrazne ovplyvnia jeho dospievanie. Diváci a diváčky sa môžu tešiť na skvelé herecké výkony a komické situácie v podaní Jana Révaia, Maxmiliána Koceka, Karolin Omastovej, Petry Bučkovej, ale aj obľúbených slovenských hercov, ako Lucia Siposová, Zuzana Kanócz či Csongor Kassai.

Sex O Clock Čítajte viac Voyo nakrúca komediálny seriál o sexe. Zahrá si v ňom aj Zuzana Kanócz a Lucia Siposová

Dve novinky z horúceho Jadranu

V rôznych fázach prípravy sú desiatky ďalších prémiových titulov. V prostredí horúceho Jadranu sa budú odohrávať dokonca hneď dve novinky. Komediálna detektívka Bóra prinesie príbeh o skupinke Slovákov a Čechov, ktorí sa zúčastňujú kurzu s názvom „Stretnutie so smrťou“ na jednom z jadranských ostrovov. V druhej novinke Dobro došli bude slovenská herečka Alžbeta Ferencová spolu s českým hercom Jakubom Štáfekom, ktorého diváci uvidia aj v špionážnom seriáli Extraktori. V novinke Dobro došli budú spolu objasňovať zločiny slovenských a českých turistov.

iveta, Čítajte viac Predstaviteľku Ivety čaká výzva: Poznáme detaily seriálu, pre ktorý ju Markíza uchmatla Jojke!

V príprave je aj šesťdielna miniséria Miluji tě navždy, táta (pracovný názov). Prinesie príbeh dojemnej cesty za spravodlivosťou osudom skúšaného Jaroslava Bergera pre svojho mŕtveho syna Dominika. Poctou nedávno zosnulej legende československej kriminalistiky Jiřímu Markovičovi je miniséria s pracovným názvom Straka o dolapení tzv. spartakiádneho vraha Jiřího Straku. Svojej druhej a tretej série sa dočká aj Kráľ Šumavy: Fantóm temného kraja s Oskarom Hesom a Judit Pecháček (Bárdos). Mapovať budú osud legendárneho Jozefa Hasila, od jeho uväznenia v komunistickom lágri až po spoluprácu so západnou rozviedkou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Voyo #seriál Dobro došli #seriál Vedma #seriál Matematika zločinu #seriál Extraktori