Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Leto na Markíze: Premiérové časti krimiseriálov, filmy, ale aj kultové série, ktoré diváci zbožňujú

Ako bude vyzerať letný program televízií zo skupiny Markíza?

27.06.2023 06:00
debata

Letným highlightom na Markíze je premiérový úspešný český kriminálny seriál Odznak Vysočina, ktorý vysielame každý utorok a štvrtok o 20:30, hlavnú úlohu v ňom stvárňuje obľúbená slovenská herečka Monika Hilmerová.

chatári, švidráňová, miezga, Čítajte aj Markíza potichu vyriekla verdikt nad týmto seriálom: Mal to byť hit, napokon to tak nebolo!

V oba dni vytvára Odznak Vysočina vo vysielaní dvojičku s ďalším obľúbeným českým krimiseriálom Policie Modrava, v ktorom hlavnú úlohu taktiež zverili Slovenke – populárnej Soni Norisovej.

Okrem toho v pondelky o 20:30 v dvoch častiach za sebou reprízujeme seriálový hit Druhá šanca, v stredy od 12.7. odštartuje nová šou Šaty snov, na ktoré o 22:45 nadviaže komediálny seriál Najhorší týždeň môjho života. Od piatka až do nedele bude prime-time patriť filmom. No a slot o 17:55 v pracovných dňoch tradične vyplnia Rodinné prípady.

televízor, elektro, TV, ovládač Čítajte aj Zostáva pár dní do vypnutia Markízy: Tešíme sa na férovú a transparentnú zmluvu, hovorí UPC

Prehľad premiérových filmov, ktoré ponúkneme počas leta:

  • Godzilla vs. Kong
  • Arrival: Prvý kontakt
  • Blade Runner 2049
  • Sami proti presile
  • Takmer dokonalé tajomstvá
  • Čeľuste: Ľudská návnada
  • Mama alebo ocko
  • Bláznivá dovolenka v Grécku
  • Malé veci
  • Šokujúce odhalenie

Premiérové seriály počas leta:

  • Bob miluje Abisholu I. a II. – Od 3. júla vždy pondelka do piatka o 11:00 v dvoch častiach za sebou.
  • Mladý Sheldon V. – Od 11. augusta v rovnakom slote po 11:00 v dvoch častiach za sebou.
  • NCIS – Námorný vyšetrovací úrad XIX. – Od 8. augusta každý pracovný deň o 12:15 v troch častiach za sebou.
Šaty snov Čítajte viac Svadobné šaty, v ktorých sa dá potápať? Aj také budú hľadať účastníci novej reality šou

Premiérová reality šou na Markíze

Hovorí sa, že šaty robia človeka. Šaty určujú naše miesto v spoločnosti, ale taktiež hovoria o tom, ako sa v danom momente cítime. V novej reality šou TV Markíza Šaty snov uvidíme ľudí, ktorí si vyberajú svoje ideálne šaty pre najdôležitejšie momenty ich života – čím nemusí byť vždy len svadba. A aj keď sa to často nezaobíde bez prekvapení a nečakaných zvratov, majitelia módnych salónov robia všetko pre to, aby hľadanie skončilo happy endom.

Action Čítajte aj Lacný reťazec otvára už siedmu predajňu. Dočkal sa aj východ Slovenska

V prvej epizóde si bude hľadať svoje šaty snov aj Saša, ktorá plánuje svadbu až v Rumunsku, a chce vo svojich šatách nielen tancovať, ale aj sa v nich potápať. Zároveň musí myslieť aj na to, že jej budúci svokor je kňaz. Extravagantný operný spevák Matej pátra po obleku, v ktorom by zažiaril na vianočnom koncerte. A tehotná Záhoráčka Erika, má jedinú túžbu – byť na svojej svadbe pre svoju lásku z internetu za absolútnu princeznú. Šaty snov štartujú stredu o 20:30 na Markíze od 12. júla 2023.

bilbordy, György Gyimesi Čítajte aj Bývalý poslanec OĽaNO využil dieru v zákone. Na bilbordoch šíri proruský naratív

Doma

Od 3. júla budeme každý pracovný deň o 19:00 ponúkať v dvoch častiach za sebou premiérový romanticko-komediálny seriál s názvom Krajšia ako ty (The Beauty Inside/Senden Daha Güzel). Od 19. júna o 15:15 sa vysiela dlho očakávané premiérové pokračovanie legendárnej telenovely Skrytá vášeň, ktoré uvádzame pod názvom Skrytá vášeň – Príbeh pokračuje. Večer od 21:00 pokračujú na TV Doma od pondelka do piatka obľúbené kultové sitkomy Krok za krokom a Priatelia.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Zabudnite na starú verziu: Markíza chystá veľký reštart legendárnej televíznej šou

Dajto

Vrátia sa obľúbene filmové serie Vinnetou, Žandár s Louisom de Funèsom či filmy o Batmanovi. Už 29. júla štartuje najvyššia slovenská futbalová liga, ktorá pôjde prvé týždne v silnom čase o 20:30. Pokračujú obľúbene sitkomy – Teória veľkého tresku, Priatelia, Dva a pol chlapa či MAS*H. O 18:55 uvedieme v reprízach z Markízy nový seriál Bob miluje Abisholu a následne premiérovú 5. sériu seriálu Mladý Sheldon.

call me agent, vytoč môjho agenta, Čítajte aj Seriálový hit Netflixu dostane česko-slovenskú verziu: Jojka zlákala veľké herecké mená

Markíza Krimi

Najväčším highlightom v letnom vysielaní Markíza KRIMI bude slovenská premiéra svetového seriálového krimihitu s názvom Polícia Chicago (Chicago P.D.). Štartuje 19. júna a diváci ho budú môcť sledovať vždy od pondelka do štvrtka o 20:50 v dvoch častiach za sebou.

Pokračuje tiež vo vysielaní nových častí úspešného českého seriálu Špecialisti, ktorý od 14. júla obsadí už aj piatkové večery, vysielať sa tak bude od piatka do nedele o 20:50 a taktiež v dvoch častiach za sebou. Nedeľné noci okolo 23:00 budú patriť skutočným kriminálnym prípadom v mrazivej premiérovej sérii S chladom zabijaka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #leto 2023