Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Svadobné šaty, v ktorých sa dá potápať? Aj také budú hľadať účastníci novej reality šou

Pozrite si prvé zábery z novinky Šaty snov.

25.06.2023 06:00
Šaty snov Foto:
Záber z reality šou Šaty snov.
debata

Hovorí sa, že šaty robia človeka. Určujú naše miesto v spoločnosti, ale tiež nimi dávame najavo, ako sa v danom momente cítime. V novej reality šou Šaty snov sa divákom predstavia zaujímaví ľudia, ktorí si pre najdôležitejšie momenty života vyberajú svoje ideálne šaty.

Special Ops: Lioness, nicole kidman, Čítajte aj Toľko hviezd v jednom seriáli už dlho nebolo: A uvidíte ho ešte tento rok!

Novinku uvedie na obrazovky už čoskoro televízia Markíza. Diváci uvidia ľudí, ktorí si vyberajú svoje ideálne šaty pre najdôležitejšie momenty ich života – čím nemusí byť vždy len svadba. A aj keď sa to často nezaobíde bez prekvapení a nečakaných zvratov, majitelia módnych salónov urobia všetko pre to, aby hľadanie skončilo happy endom.

Z reality šou Šaty snov má Markíza pripravených 10 epizód. Prvé dve uvedie na obrazovky 12. júla o 20.30 hod., ďalšie každú stredu v dvoch častiach za sebou. Pozrite si prvé zábery:

Nová reality šou Šaty snov Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Logo relácie Šaty snov.

V prvej epizóde sa predstavia traja ľudia, ktorí budú hľadať ideálne šaty pre svoj dôležitý moment v živote. Budúca nevesta, ktorá plánuje svadbu až v Rumunsku, chce vo svojich šatách nielen tancovať, ale sa v nich aj potápať. Extravagantný operný spevák pátra po obleku, v ktorom by zažiaril na vianočnom koncerte. A ďalšia nevesta má jedinú túžbu – byť na svojej svadbe napriek tehotenstvu za absolútnu princeznú.

V druhej epizóde budú hľadať svoje šaty snov tri nevesty. Mladá mamička, ktorá hľadá jednoduché šaty, letuška chce netypické splývavé svadobné šaty a tretia nevesta pravé princeznovské šaty.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Zabudnite na starú verziu: Markíza chystá veľký reštart legendárnej televíznej šou

Relácia Šaty snov je adaptáciou zahraničnej reality šou Dream Dress. Televízia Markíza ju pripravila v spolupráci s produkčnou spoločnosťou Karlsbridge.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #reality šou Šaty snov