Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvé mená markizáckej jesennej šou sú známe! Jedno väčšie prekvapenie ako druhé

Na jeseň sa na televízne obrazovky vráti obľúbená imitačná šou so siedmou sériou a Markíza postupne odkrýva mená osmičky známych tvári, ktoré sa budú každý týždeň meniť na iné svetové hviezdy.

11.08.2022 06:00
tvoja tvár znie povedome, nové logo, Foto:
Ťažiskovou šou Markízy počas jesene bude znova Tvoja tvár znie povedome. Pripravuje sa siedma séria.
debata
markíza, Čítajte aj Revolučné zmeny v Markíze: Toto sa na jej televíznych obrazovkách nestalo roky

V prvej vlne predstavila Markíza mužskú časť osadenstva šou Tvoja tvár znie povedome. Prvým potvrdeným menom je víťaz Superstar Adam Pavlovčin. Pri tejto účasti nejde o veľké prekvapenie. Štandardne Markíza, ale aj Nova využíva víťazov Superstar pre účasť vo svojich ďalších šou, pričom ide o súčasť záväzkov, ktoré majú víťazi podpísané s televíziami. Pavlovčin by mohol výrazne zamiešať kartami v novej sérii, keďže ide o jeden z najväčších speváckych talentov posledných rokov, ktoré sa na scéne objavili.

Spevák Adam Pavlovčin sa stal víťazom Superstar... Foto: TV Markíza
adam Spevák Adam Pavlovčin sa stal víťazom Superstar 2021.
star trek, discovery, Čítajte aj Experimentovať s trpezlivosťou divákov sa neoplatí! Tento seriál na to nepekne doplatil

„Na účinkovanie v programe Tvoja tvár znie povedome sa veľmi teším a zároveň to je pre mňa ďalšia výzva, tentokrát nestáť na pódiu sám za seba, ale ako svetové hviezdy,“ hovorí Pavlovčin v oficiálnom stanovisku.

Hudobník a spevák Ondrej Kandráč. Foto: Pravda, Ľuboš Pilc
Ondrej Kandráč Hudobník a spevák Ondrej Kandráč.
miňo Čítajte aj Nedele bez Pečie celé Slovensko, soboty bez Záhad tela a koniec Trojky. Aj to sú plány šéfa RTVS

Následná trojica súťažiacich je už z kategórie prekvapenia, pričom sa špekulovalo o úplne iných menách, z ktorých sa potvrdil len Ondrej Kandráč, niekdajšia výrazná tvár Jojky. Minulú jeseň bol Kandráč súčasťou detského špeciálu ako mentor. V tejto sezóne bude z neho plnohodnotný súťažiaci.

Herec, spevák a model Matúš Kolárovský alias Yael. Foto: TV Markíza
yael Herec, spevák a model Matúš Kolárovský alias Yael.
výnimočná nikol, Čítajte aj Veľká seriálová novinka! Markíza na jeseň predstaví netradičný kúsok, ktorý tu doteraz nebol

Tretím ohláseným menom je niekdajšia hviezda seriálu Pán profesor – Matúš Kolárovský, ktorý sa v poslednom období skôr sústreďuje na spevácku kariéru a používa umelecké meno Yael. Minulú sezónu ovládol Tvár jeho kolegy Martin Klinčúch a získal si obrovskú popularitu.

Youtube, hudba Čítajte aj Top 10 najsledovanejších videí všetkých čias na YouTube
Nová hviezda Markízy? Herec Karol Tóth sa... Foto: TV Markíza
karol tóth, Nová hviezda Markízy? Herec Karol Tóth sa objaví v novej sérii Druhej šance a zároveň je súčasťou novej sezóny šou Tvoja tvár znie povedome.

Štvrtou voľbou je neopozeraná tvár, herec Karol Tóth, ktorý sa na jeseň predstaví v novej sérii Druhej šance. Je očividné, že Markíza chce z nového účastníka spraviť veľkú hviezdu, ktorá by mohla na pódiu výrazne prekvapiť. Podobne ako Adam Bardy na jar v Let's Dance, keď sa prebojoval až do finále a doteraz sa teší veľkej popularite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Tvoja tvár znie povedome #televízna sezóna 2022/2023