Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka tasí atómovku proti Markíze: Chce zostreliť jej seriál príchodom veľkej hviezdy!

Tohtotýždňové vydanie Bez servítky môže opäť zbúrať rebríčky sledovanosti a výrazne oslabiť konkurenčný seriál Mama na prenájom. Čo má Jojka za lubom?

20.02.2023 06:00
debata (2)
Po takmer roku sa na scénu opäť vracia Nora... Foto: TV JOJ
nora mojsejová, nora kabrheľová, bez servítky, Po takmer roku sa na scénu opäť vracia Nora Kabrheľová. Jojka ju znova zavolala do Bez servítky.

Po takmer roku sa šou vracia horúce želiezko v ohni, ktoré prinieslo rekordy sledovanosti. Áno, do Bez servítky sa vracia Nora Kabrheľová (Mojsejová). Týždeň, kedy bola súčasťou súťažiacej pätice, sa zaradil na prvú priečku tohtoročnej sledovanosti šou s priemernými 459-tisíc divákmi pri obrazovkách.

klamstvo, maštalír, horváthová, Čítajte aj Markíza spúšťa unikátnu seriálovú novinku: Toto na obrazovkách ešte nebolo!

Absolútny rekord si pripísala piatková epizóda (25. marca 2022), kedy sa rozhodovalo, kto bude víťazom týždňa. Či si výhru odnesie Nora Kabrheľová (nie, nevyhrala), sledovalo až 484-tisíc divákov a Jojka mala 28 percentný trhový podiel v univerzálnom publiku.

Jej otvorenosť a povestné hlášky, ale aj neprehliadnuteľná záľuba v okázalosti ju vystrelila medzi celebrity už v šou Mojsejovci, ktorú vysielala Markíza v roku 2005. Neskôr sa objavovala aj v iných reláciách. Televízia Joj ju obsadila napríklad do šou Kapor na torte (2010) alebo do VIP Nákupných maniačok (2013). Aktívna je aj na sociálnych sieťach. Na Istagrame jej oficiálny profil sleduje 104-tisíc ľudí a takmer 16-tisíc fanúšikov má jej pes Šarika.

Nora Kabrheľová sa vráti vo veľkom štýle! Foto: TV JOJ
nora mojsejová, nora kabrheľová, Nora Kabrheľová sa vráti vo veľkom štýle!
Patrik Herman Čítajte aj Bol to najväčší televízny prestup: Herman sa vracia na obrazovky! Aká relácia ho čaká v RTVS?

Kým na jeseň 2022 sa Bez servítky tešilo vysoko nadpriemernej sledovanosti, od januára sa situácia výrazne zmenila. Televízia Markíza zaradila do vysielania nový denný seriál Mama na prenájom, ktorý si vybudoval stabilnú divácku základňu, ktorá denne Markíze prináša 400-tisícové publikum a pozíciu jednotky na trhu. Jojka so „servítkou“ sa musí zmieriť s pozíciou dvojky na trhu, avšak určite to nejde o neúspech. Kulinárska šou si udržala silnú pozíciu, pričom sledovanosť sa stabilne pohybuje okolo 350-tisícovej hranice.

RTVS Čítajte aj Koncesie sú minulosťou, štát to bude stáť ďalších 74 miliónov. RTVS však potrebuje aspoň raz toľko

Avšak tento týždeň môže Bez servítky poriadne zamiešať kartami. Na scénu sa vracia Nora a svojej povesti nezostane nič dlžná. Diváci sa znova môžu tešiť na jej neprekonateľné hlášky, ale čosi poodhalí aj zo svojho súkromia a z čias, keď mala problémy so zákonom.

Nora Kabrheľová nezostane nič dlžná svojej... Foto: TV JOJ
nora mojsejová, nora kabrheľová, Nora Kabrheľová nezostane nič dlžná svojej povesti.

Počas večera napríklad vysvitne, že Nora vo väzení jedla tofu a pochvaľovala si stravu z väzenia. Počas toho, keď im súťažiaca naservírovala dezert, Nora si kakaom zašpinila mikinu, hneď si neodpustí poznámku, že mikina bola veľmi drahá. Ostatným súťažiacim hovorí, že žije ako dôchodkyňa, že strašne za posledné obdobie zlenivela, že nič nerobí a žije len so svojou Šarikou.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Posledný detail Let's Dance je známy: Kto bude sprevádzať celebrity na parkete?

Tohtotýždňových súťažiacich čaká nečakaný príchod, keďže do poslednej chvíle nebudú tušiť, kto je piatym účinkujúcim. Ako navarí Nora Kabrheľová? Tak na to si budú musieť počkať až do piatku, čo však neznamená, že ostatné pracovné dni sa nebude na čo pozerať! Podarí Bez servítky zostreliť konkurenčný seriál z diváckeho piedestálu?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nora mojsejová #TV JOJ #Bez servítky