Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Posledný detail Let's Dance je známy: Kto bude sprevádzať celebrity na parkete?

Zostávajú posledné týždne do premiéry ôsmej série Let's Dance. Jedenástka známych osobností už naplno trénujú, televízia Markíza konečne zverejnila mená profesionálnych tanečníkov.

17.02.2023 06:00
lets dance 2022, lets dance, Foto:
Obľúbená tanečná šou Let´s Dance sa vráti 5. marca.
debata
klamstvo, maštalír, Čítajte aj Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu

Do novej série smerujú známe mená z minulej sezóny, ale pribudli aj nové mená! Zaujímavosťou je, že do Let's Dance sa vo veľkom vracia Ivana Gáborík, ktorá na parkete vyzvŕta svojho manžela Mariána Gáboríka. Vracia sa Vanda Poláková, Dominika Rošková, Simona Brecíková, Eliška Lenčešová, nebude chýbať Vilém Šír, Fabio Belucci, ale aj Marek Klič. Novou posilou je Radka Britaňáková, Matyáš Adamec a Joris Yacoub.

Takto vyzerajú páry ôsmej série Let´s Dance! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Henrieta Farkašová a Marek Klič.

Kto napokon tvorí tohtoročnú tanečnú zostavu? Je to atraktívny mix známych osobností: Marián Gáborík, Boris Valábik, Mario Cimarro, Viktor Ibara, Richard Autner, Milan Junior Zimnýkoval, Jana Kovalčíková, Helena Krajčiová, Mária Čírová, Henrieta Farkašová. Ženskú zostavu napokon doplnila Gabika Marcinková.

rodina, obývačka, televízia Čítajte aj Pred televízorom sedíme štyri hodiny denne. Oveľa viac ako Česi, ale menej ako Maďari

Za porotcovský pult si sadne minuloročný víťaz Ján Koleník, ktorého doplnia známe tváre Adela Vinczeová, Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík.

Televízia Markíza potvrdila veľkú zmenu a dáva neopakovateľnú šancu ďalšej neopozeranej tvári, ktorú môže Let's Dance vyniesť na piedestál. Kto sa postaví po boku Viktora Vinczeho?

markíza, joj, Čítajte aj Podivný boj medzi Markízou a Jojkou nemá konca: Pripravujú takmer rovnaké seriály

„Moderátormi živých prenosov Let's Dance 2023 budú Viktor Vincze a Lucia Hlaváčková. Sú sympatickí a obľúbení, navyše skúsení moderátori živých prenosov. Pre Luciu bude práca na veľkej šou novinka a má podobnú východiskovú pozíciu ako Viktor minulý rok. Obaja sa však už dobre poznajú z televízie a veríme, že aj vďaka im dvom budú nedeľné večery ešte príjemnejšie,“ potvrdila televízia Markíza.

Let's Dance odštartuje 5. marca!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Let's Dance #televízna sezóna 2022/2023