Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markizácky ťahák ide do vysielania: Ako vyzerá šou po 17 rokoch? Kto je nový televízny miliónár?

Pripravte sa! Hľadanie pravej lásky sa začne nečakane skoro... Tentokrát sa šou volá Ruža pre nevestu a diváci ju uvidia už začiatkom marca.

13.02.2023 06:00
ruža pre nevestu, tomáš tarr, Foto:
Ruža pre nevestu dorazí na obrazovky Markízy už 3. marca.
debata
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci ukážu, čo predviedli na Slovensku: Uvedie Jojka tieto epizódy expresne aj u nás?

V novej sérii reality šou dostane jeden atraktívny slobodný muž príležitosť nájsť si ženu svojich snov – a možno aj budúcu nevestu. Úvodnú epizódu si diváci budú môcť pozrieť už v piatok 3. marca 2023 o 20:30 alebo v exkluzívnom 24-hodinovom predstihu na Voyo.

Na ceste plnej vzrušujúcich stretnutí, emócií, humoru, ale aj intríg, stretne príťažlivý a úspešný 29-ročný podnikateľ Tomáš Tarr celkovo 18 žien, s ktorými sa bude v priebehu 12-tich epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku.

streamovacie služby Čítajte aj K Netflixu, HBO Max či Disney+ pribudne SkyShowtime. Ktorú si vybrať a koľko to stojí?

Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Tomášom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár?

kate winslet, palác, Čítajte aj Herecká megahviezda kúsok od Slovenska! HBO nakrúca nový seriál v Rakúsku

„Televízia Markíza prináša aj túto jar pestrú programovú ponuku plnú atraktívnych noviniek, ale aj osvedčených programov. Naším cieľom je, aby si každý člen rodiny u nás našiel svoj obľúbený žáner. Do tejto skladačky výborne zapadá aj návrat legendárneho formátu The Bachelor,“ vysvetľuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza. „Diváci a diváčky sa už čoskoro budú môcť v spoločnosti tejto šou vydať na strhujúcu cestu hľadania lásky, ktorá bude pútavá, dobrodružná a zároveň plná romantiky,“ dodala.

streamovacie služby Čítajte aj Prieskum: Koľko Slovákov sleduje Netflix, HBO Max či Voyo? A koľko hodín týždenne?

Atraktívny a charizmatický Tomáš Tarr sa narodil v Štúrove, momentálne však žije a pracuje v thajskom Bangkoku. Podniká v kreatívnom priemysle, kde má množstvo klientov, ktorým sa stará o marketingovú podporu. Okrem toho investuje a pracuje na otvorení vlastného biznisu. Príležitostne sa venuje modelingu a herectvu. Napriek tomu, že nikdy nemal núdzu o ženy, zatiaľ sa mu nepodarilo nájsť tú pravú.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza uštedrila Jojke tvrdú ranu: Získala pre seba jej najvychytenejšiu hviezdu súčasnosti

Novou šou bude sprevádzať talentovaný mladý herec a model Krištof Králik, ktorého si diváci a diváčky obľúbili v seriálovom hite Pán profesor, pôsobí aj ako moderátor magazínu Voyo News.

Zaujímavosťou je, že väčšina diania šou Ruža pre nevestu sa bude odohrávať v Turecku, čo je prísľubom skvelej šou plnej romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #The Bachelor #televízna sezóna 2022/2023 #Ruža pre nevestu