Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Geissenovci ukážu, čo predviedli na Slovensku: Uvedie Jojka tieto epizódy expresne aj u nás?

Televízia RTL 2 od 13. februára uvedie premiérové epizódy svojej úspešnej reality šou o nemeckých boháčoch. Pozornosť okolo nich je o to väčšia, že súčasťou 21. série sú aj epizódy nakrúcané na Slovensku počas minuloročného leta.

13.02.2023 06:00
geissenovci, Foto:
Vyzerá to tak, že Slováci tak skoro neuvidia epizódy nakrútené na Slovensku.
debata (1)
ruža pre nevestu, tomáš tarr, Čítajte aj Markizácky ťahák ide do vysielania: Ako vyzerá šou po 17 rokoch? Kto je nový televízny miliónár?

Príchod zahraničných hviezd na Slovensku je vždy sprevádzaný veľkou mediálnou pozornosťou. Nestáva sa každý deň, aby k nám zavítali osobnosti, o ktorých, chtiac-nechtiac, započul snáď každý Slovák. Paradoxom je, že šou Geissenovci – Ťažký život milionárov nemá v inej európskej krajine taký obrovský ohlas ako u nás. Tento fakt šokoval aj samotnú rodinu, keď ju od prvých hodín od príchodu sprevádzajú davy fanúšikov dožadujúcich sa fotky a podpisu.

streamovacie služby Čítajte aj K Netflixu, HBO Max či Disney+ pribudne SkyShowtime. Ktorú si vybrať a koľko to stojí?

Nápad ich pobytu u nás vznikol počas svetovej výstavy Expo 2020 v Dubaji, kde sa stretli s vtedajší ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom v slovenskom pavilóne, kde obdivovali vodíkové auto. Sulík ich pozval na Slovensko, aby ho vo svojej reality šou spropagovali. Geissenovci pozvanie prijali a strávili na Slovensku týždeň. Okrem Bratislavy videli aj Vysoké Tatry alebo Banskú Štiavnicu.

streamovacie služby Čítajte aj Prieskum: Koľko Slovákov sleduje Netflix, HBO Max či Voyo? A koľko hodín týždenne?

Nemeckí milionári, ale aj tvorcovia reality šou boli šokovaní obrovskou popularitou, ktorej sa Geissenovci tešili. Preto zmenili svoje pôvodné plány na napokon vzniklo omnoho viac materiálu, ktoré tvorcovia využili. Spočiatku sa hovorilo iba o jednej epizóde, neskôr o troch, nakoniec to sú až štyri epizódy, ktoré v týchto dňoch idú v televíznej premiére v Nemecku.

einstein, Čítajte aj Ako vyzerá náhrada za Ivetu? Jojka ukázala prvé zábery novej minisérie

Ešte pred premiérou prvej zo štvorice „slovenských“ častí vyvolali prvé ukážky pobúrenie nedočkavých Slovákov. Pobúrenie vyvolala ich návšteva Bratislavského hradu, kde Davina v jednej miestnosti začala zoškrabávať zlatú farbu z ozdôb. Mladá Nemka chcela zistiť, či ide o pravé zlato. Shania ju okríkla: „Veď ty práve kradneš. Chceš tu ísť do väzenia?“. Dá sa očakávať, že rôzne „perly“ predvedú Geissenovci aj v ďalších častiach.

Zaujímavosťou je, že spomínaný post na sociálnej sieti neskôr televízia stiahla, zrejme si všimla prešľap, ktorý spôsobila.

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza uštedrila Jojke tvrdú ranu: Získala pre seba jej najvychytenejšiu hviezdu súčasnosti

Natíska sa tak otázka, či televízia JOJ, ktorá niekoľko rokov postupne vysiela série tejto reality šou nevyužije šancu na rekordnú sledovanosť a pokúsi sa špeciálne získať štyri „slovenské“ epizódy v predstihu a spraví pre našich divákov televízny event.

Tí, ktorí sa tešili, majú zrejme smolu. Problémom sú televízne práva na odvysielanie. „Aktuálna 21. séria reality šou Geissenovci bude najprv kompletne odvysielaná v Nemecku, o uvoľnení práv pre Slovensko budeme divákov informovať,“ uviedla pre Mediaklik Lucia Tuhelová, hovorkyňa JOJ Group.

Slováci si budú musieť na najnovšie epizódy ešte nejaký čas počkať, kým ich uvidia.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RTLZWEI (@rtlzwei)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov