Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

K Netflixu, HBO Max či Disney+ pribudne SkyShowtime. Ktorú si vybrať a koľko to stojí?

Veľké porovnanie cien predplatného svetových a lokálnych streamovacích služieb.

13.02.2023 06:00
streamovacie služby Foto:
debata

Streamovacie služby prudko naberajú na popularite. K najrozšírenejším službám Netflix, HBO Max, Disney+ pribudne už zajtra, v utorok 14. februára, aj SkyShowtime. Okrem zahraničných gigantov sa o priazeň divákov uchádzajú aj slovenské televízie, ktoré lákajú predplatiteľov svojich videoslužieb najmä na domácu tvorbu, ktorú môžu vidieť v predstihu a bez reklamy.

Diváci všetkých vekových kategórií si tak môžu vyberať zo širokej filmovej a seriálovej ponuky, ktorú si môžu pozrieť, keď majú čas a chuť. Pri pozeraní ich už neobmedzuje ani jazyková bariéra, ponúkaný obsah je k dispozícii so slovenským alebo českým dabingom, prípadne s titulkami. Ktorú streamovaciu službu si teda vybrať a koľko to stojí?

streamovacie služby Čítajte viac Prieskum: Koľko Slovákov sleduje Netflix, HBO Max či Voyo? A koľko hodín týždenne?

SkyShowtime

  • Mesačné preplatné: 5,99 €
  • Uvádzacia zľava –50%: 2,99 € mesačne nastálo

Nová svetová streamovacia služba SkyShowtime bude na Slovensku dostupná od 14. februára. Prinesie filmové hity, dokumenty a exkluzívne seriály od najväčších filmových štúdií: Universal Pictures, DreamWorks, Sky Studios, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures a Nickelodeon. Ponúkne neobmedzené streamovanie alebo sťahovanie v kvalite Full HD, sledovanie obsahu na troch zariadeniach súčasne a vytvorenie piatich profilov na jeden účet.

Predplatné SkyShowtime patrí k najnižším cenám za streamovacie služby dostupné na Slovensku. V časovo obmedzenej úvodnej ponuke bude predplatné ponúkané s doživotnou zľavou 50% za 2,99 € mesačne, čo bude najnižšie predplatné spomedzi konkurencie.

skyshowtime, Čítajte viac Pripravte sa: Na Slovensko mieri nová televízna služba! Pozná dátum štartu

Netflix

  • Basic: 7,99 € mesačne
  • Standard: 9,99 € mesačne
  • Premium: 11,99 € mesačne

Základné predplatné Basic ponúka všetky filmy a seriály v HD kvalite. Počet používateľov, ktorý môžu obsah súčasne sledovať, je však obmedzený na jedného. Používatelia, ktorí chcú sledovať filmy a seriály vo vyššej kvalite a na viacerých zariadeniach súčasne, si musia zvoliť drahšie predplatné.

Vo verzii Standard majú obsah dostupný na dvoch zariadeniach v kvalite Full HD a vo verzii Premium sú štyri podporované zariadenia súčasne a tituly v kvalite Ultra HD. Filmy alebo seriály je možné po stiahnutí do zariadenia sledovať aj bez pripojenia k internetu.

Netflix, Spatial Audio Čítajte aj Nová funkcia Netflixu: Priestorový zvuk pre ešte väčší zážitok. Kde je dostupný?

Český alebo slovenský dabing je k dispozícii takmer vo všetkých tituloch, rovnako ako české alebo slovenské titulky. Ponuka paušálov sa časom rozšíri o lacnejšie predplatné s reklamami v dĺžke zhruba 4 minúty za hodinu a cenou na úrovni 4,99 eura.

Zákazníci O2 majú predplatné na jednu streamovaciu službu v cene Pohodového a Bezstarostného O2 Paušálu. Na výber majú Netflix, HBO Max alebo VOYO. Pri Netflixe je v cene verzia Basic, vyššia verzia Standard je za príplatok 2 eurá mesačne a Premium za doplatok 4 eurá mesačne.

HBO Max

  • Mesačné preplatné: 6,99 €
  • Ročné predplatné: 54,99 € (4,58 € mesačne, t.j. zľava 34 %)

HBO Max v rámci predplatného ponúka prístup k maximálnej možnej kvalite, ktorá sa nastavuje automaticky na základe dostupného internetového pripojenia. Predplatiteľ si môže vytvoriť päť používateľských profilov na jeden účet a sledovať filmy a seriály na troch zariadeniach súčasne. Tituly je možné po stiahnutí do zariadenia sledovať aj bez pripojenia na internet. Český alebo slovenský dabing je takmer vo všetkých tituloch, české alebo slovenské titulky sú dispozícii vo všetkých.

Zákazníci O2 majú predplatné na jednu streamovaciu službu v cene Pohodového a Bezstarostného O2 Paušálu. Na výber majú Netflix, HBO Max alebo VOYO. Zákazníci Telekomu si môžu k vybraným paušálom či Magio TV zakúpiť za výhodnejšie mesačné predplatné 6 eur balíček HBO Max spolu s HBO, HBO2 a HBO3. Zvýhodnená cena platí pri 24 mesačnej viazanosti.

you, Čítajte aj Seriálový február: Čo si pozrieť skôr? Pripravte sa na premiéry top hitov!

Disney+

  • Mesačné preplatné: 7,99 €
  • Ročné predplatné: 79,90 € (6,66 € mesačne, t.j. zľava 17 %)

Disney+ ponúka exkluzívne filmy, seriály a tiež pôvodnú tvorbu, ktorá zahŕňa tvorbu štúdií Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, Star a ďalších. Predplatitelia si môžu vytvoriť sedem rozličných profilov a obsah sledovať na štyroch obrazovkách súčasne. Maximálne rozlíšenie sa mení v závislosti od sledovaného titulu a tiež od zariadenia, na ktorom je film alebo seriál spustený.

black panther, wakanda forever, čierny panter, Čítajte aj Február na Disney+: Najkratší mesiac v roku bude super! Tieto veľké premiéry čakajú na vás

Voyo

  • Mesačné preplatné: 5,99 €
  • Bezplatné vyskúšanie na 7 dní

Streamovacia služba Markízy prináša okrem filmov a seriálov aj vlastný obsah pod značkou Voyo Originál, vybrané TV programy v predstihu či archív pôvodnej tvorby. Na platforme je k dispozícii aj živé vysielanie vybraných TV programov, priame prenosy športov a rozšírené verzie vybraných reality šou. Predplatitelia môžu obsah sledovať súčasne na piatich zariadeniach, pričom súbežné prehrávanie videa je možné na dvoch zariadeniach a vybrané tituly sa dajú stiahnuť.

Zákazníci O2 majú predplatné na jednu streamovaciu službu v cene Pohodového a Bezstarostného O2 Paušálu. Na výber majú Netflix, HBO Max alebo VOYO. Zákazníkom Telekomu a Digi ponúkajú operátori bezplatne službu Voyo štart, kde majú prvých 14 dní neobmedzený počet videí, potom môžu sledovať mesačne 5 videí z vybraného obsahu knižnice Voyo.

Matematika zločinu Čítajte aj Kriminálka s Maštalírom aj prvý slovenský fantasy seriál. Voyo v roku 2023 prinesie nádielku nových seriálov

JOJ Play

  • Balík Free: zadarmo
  • Balík Premium: 5,99 € mesačne

Streamovacia služba JOJ play ponúka dva balíky. Bezplatný balík Free je s reklamou a obsahuje výber produkcie Jojky a obmedzený výber TV staníc (Joj, Plus, Wau, JOJ 24), relácií a seriálov. Balík Premium ponúka plnohodnotnú službu bez reklamy vrátane všetkých TV staníc skupiny JOJ. Vo Free verzii je možné sledovať tituly na jednom zariadení, Premium ponúka sledovanie na štyroch zariadeniach súčasne v kvalite Full HD.

FilmBox+

  • Mesačné preplatné: 3,99 €
  • Bezplatné vyskúšanie na 7 dní

Streamovacia platforma FilmBox+ ponúka obsah zahŕňajúci všetky žánre vrátane filmov z Hollywoodu, obľúbené evergreeny a populárne seriály. Patrí pod holandskú spoločnosť SPI International, ktorá je u nás známa vďaka širokej ponuke prémiových zábavných televíznych staníc FilmBox. Rovnako ako lokálne streamovacie služby Voyo a JOJ Play ponúka aj živé vysielanie TV staníc.

Votrelec, Alien: Romulus Čítajte aj Vesmírny teror sa vracia. Nový Votrelec má známy termín natáčania

Prime Video

  • Mesačné predplatné: 5,99 €
  • Bezplatné vyskúšanie na 30 dní

Prime Video ponúka okrem obľúbených filmov a seriálov tiež exkluzívny obsah pod značkou Amazon Originals. Používatelia si môžu vytvoriť šesť profilov na jeden účet a sledovať filmy a seriály na troch zariadeniach súčasne. Všetky tituly si môžu tiež stiahnuť do aplikácie a pozerať bez pripojenia na internet.

Apple TV+

  • Mesačné preplatné: 6,99 €
  • Bezplatné vyskúšanie na 7 dní
  • Pri kúpe zariadenia Apple 3, 6 alebo 12 mesiacov zadarmo

Streamovacia služba spoločnosti Apple obsahuje exkluzívne seriály a filmy Apple Original, nové premiéry sú k dispozícii každý mesiac. Zahŕňa aj bezplatný prístup k zápasom Friday Night Baseball. Všetok obsah je dostupný s českými alebo slovenskými titulkami. Zdieľať sa môže s piatimi členmi rodiny a pozerať súčasne na šiestich zariadeniach. Tituly sa môžu stiahnuť do zariadenia Apple a pozerať bez pripojenia na internet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #streamovacie služby #Voyo #Prime Video #Apple TV Plus #HBO Max #Disney+ #JOJ play #SkyShowtime #FilmBox+