Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

RTVS už nakrúca Pečie celé Slovensko! Nastanú v novej sérii výrazné zmeny?

Relácia Pečie celé Slovensko dosiahla mimoriadnu popularitu a pozitívne divácke ohlasy, čo sa odrazilo aj na mimoriadnej sledovanosti, ktorá pravidelne presahovala hranicu pol milióna divákov.

29.04.2022 07:00
pečie celé slovensko, bača, junior, Foto:
Druhá séria Pečie celé Slovensko bude v starej dobrej zostave, ktorú si diváci zamilovali.
debata
you, Čítajte aj Do tretice všetko dobré? Tentokrát to psychopati z Netflixu nezvládli

Aj v druhej sérii sa diváci môžu tešiť na výnimočné pekárske a cukrárske výzvy, jedinečné recepty a neopakovateľnú atmosféru. Programom bude opäť sprevádzať moderátorská dvojica Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval. Zručnosti nového tucta talentovaných súťažiacich budú aj v druhej sérii hodnotiť profesionálne cukrárky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Natáčanie druhej série šou Pečie celé Slovensko už odštartovalo a RTVS ju na obrazovky Jednotky uvedie na jeseň tohto roka.

netflix Čítajte aj Netflix reaguje na odliv predplatiteľov: Začal s prepúšťaním, ruší aj prvé projekty

„S novým ťažiskovým projektom sme chceli nadviazať na predchádzajúce veľké projekty, akým boli Najväčší Slovák či divácky obľúbená šou Zem spieva a som úprimne rád, že sa nám to podarilo. Jednoznačne to potvrdzuje záujem divákov a ich pozitívne ohlasy na projekt Pečie celé Slovensko. Aj prostredníctvom tejto šou prinášame divákom pozitívne emócie – spolupatričnosť, dobrosrdečnosť, priateľskosť, lásku k tradíciám a dobroprajnosť. Teším sa, že práve RTVS prináša na obrazovky reláciu, ktorú diváci sledujú radi práve pre úžasnú atmosféru a tento projekt bude pokračovať aj v tomto roku s rovnakou emóciou,“ vyjadril sa k úspechu relácie generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Čítajte aj Markíza chystá silnú seriálovú jeseň! Už nakrúca novú sériu svojho hitu

Dôležitú úlohu v celej šou aj v tomto roku zohrá dvojica porotkýň. Zručnosti súťažiacich a ich upečené dobroty budú aj tento rok hodnotiť profesionálky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Obe porotkyne starostlivo pripravovali témy pre jednotlivé epizódy a recepty pre technické výzvy pre druhú sériu šou. Jožka naznačila, že aj druhá séria bude skutočne pestrá.

Diváci sa už na jeseň môžu tešiť na 11 súťažných epizód, ako aj dva špeciály. RTVS chce aj tento rok prostredníctvom šou Pečie celá Slovensko divákom nielen predstaviť slovenskú tradíciu v pečení a cukrárstve, ale zároveň pomôcť amatérom preraziť a stať sa profesionálmi.

bridgerton, Čítajte aj Ešte viac Bridgertonu! Okrem pôvodného seriálu sa pripravuje samostatná miniséria

Relácia Pečie celé Slovensko vychádza z formátu The Great Bake Off vytvoreného Love Production a licencovaného BBC Studios distribution. Celosvetovo obľúbená šou si získala srdcia divákov vo viac ako 30 krajinách sveta a v minulom roku si svoje sily v súťaži zmerali aj amatérski pekári a cukrári zo Slovenska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Pečie celé Slovensko #televízna sezóna 2022/2023