Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza chystá silnú seriálovú jeseň! Už nakrúca novú sériu svojho hitu

Seriál Pán profesor sa stal v ostatnom období fenoménom na Slovensku. Výborné herecké obsadenie, pútavé príbehy, moderné spracovanie mali za následok, že slovenský seriál prilákal k obrazovkám aj mladšie ročníky.

27.04.2022 07:00
pán profesor, tomáš maštalír, gabika marcinková, Foto:
Padla prvá klapka 4. série Pána profesora, diváci ju uvidia už na jeseň.
debata
Severan, Alexander Skarsgard Čítajte aj Brutálnejší ako Barbar Conan? Severan je surový, ale aj plný pôsobivej severskej mystiky

Už odvysielané tri série dokázali, že tento seriál bol v čase vysielania najsledovanejším titulom u nás. Preto nie je prekvapením, že sa pripravuje aj štvrtá séria. Na tú si však fanúšikovia museli počkať dlhšie, pretože Tomáš Maštalír počas minulých mesiacov mal plné ruky práce v Čechách, kde nakrúcal tamojšiu verziu „našej“ Druhej šance s názvom Chlap. Preto nebolo možné priniesť štvrtú sériu počas tejto jari, pričom ju nahradila práve spomínaná Druhá šanca, ktorá zvalcovala všetky rebríčky sledovanosti.

netflix Čítajte aj Netflix reaguje na odliv predplatiteľov: Začal s prepúšťaním, ruší aj prvé projekty

Tretia séria sa vysielala počas minuloročnej jesene, nové pokračovanie dorazí opäť v septembri. Diváci dostanú nové časti až po roku.

Nekonvenčný stredoškolský učiteľ Samo Vozár, v jedinečnom stvárnení Tomáša Maštalíra, bude riešiť nielen ďalšie starosti svojich študentov, ale aj tie svoje. Ako je známe, pre učenie zapálený Samo sa často, niekedy aj proti svojej vôli, angažuje v problémoch, ktoré trápia jeho študentov. Spolu s ním sme svedkami toho, čo mladí ľudia na prahu medzi detstvom a dospelosťou prežívajú.

letuška, kaley cuoco, Čítajte aj Kaley Cuoco sa vracia ako Letuška! Bála som sa nakrúcať druhú sériu, hovorí

Štvrtá séria bude plná noviniek! Na obrazovky mieri kopec nových tvárí, keďže Pán profesor dostane novú triedu. Jeho pôvodní žiaci na konci tretej série odmaturovali a ich príbeh sa uzavrel. Podarí sa zaujať aj novým postavám? Alebo je šanca, že v epizódnych úlohách vrátia aj staré známe tváre?

Jeseň bude teda na Markíze mimoriadne silná. K 4. sérii Pána profesora sa pridá aj druhá séria Druhej šance a nielen to!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #TV Markíza #seriál Pán profesor