Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prichádza úplne nová šou s Adelou! Je to náhrada za skončené Zlaté časy

Obľúbená retro relácia Zlaté časy sa definitívne končí. Po nečakanej smrti maestra Lasicu sa hľadali možné riešenie, ako ďalej. Nakoniec prišlo rázne, ale pochopiteľné rozhodnutie.

28.10.2021 07:00
boli sme pri tom, adela vinczeová, Foto:
Štartuje nová relácia Boli sme pri tom, moderátorkou je Adela Vinczeová.
debata (4)
superstar, Čítajte aj Superstar prekvapujúco nízko: Začiatok tvrdého vyraďovania čelí nezáujmu

Zlaté časy sa s divákmi rozlúčili minulý štvrtok. Jednotka dovysielala predtočené epizódy, ktoré vznikli počas leta, teda tesne pred náhlym skonom Milana Lasicu. Keďže humorista bol neodmysliteľnou súčasťou relácie, počas niekoľkých týždňov sa hľadali možné scenáre, ako a či vôbec pokračovať. RTVS spolu s tvorcami dospela k záveru, že nebudú hľadať náhradu a výrobu ukončia.

„Zlaté časy Zlatých časov tak, ako to vnímam a cítim ja, skončili s definitívnym odchodom pána Milana Lasicu! Zvykne sa hovoriť, že každý je nahraditeľný, ja si myslím, že každý rozhodne nie! Úprimne a z celého srdca sa chcem poďakovať celému tvorivému tímu, ktorý sa podieľal na výrobe relácie Zlaté časy. Bol to tím vysoko profesionálny, a najmä bola s nimi radosť pracovať, pretože to boli aj skvelí ľudia. Chcem sa poďakovať aj našej úžasnej kapele, bez ktorej by to v Zlatých časoch nikdy neznelo tak dokonale, ako to vždy znelo. Predovšetkým sa chcem z celého srdca poďakovať našim divákom za ich priazeň, pozornosť a vernosť Zlatým časom. Veľké poďakovanie patrí RTVS, ktorá nám dala priestor a umožnila tento krásny výnimočný projekt pre divákov vyrábať,“ vyjadrila sa moderátorka Elena Vacvalová.

Zlaté časy sa definitívne skončili. RTVS má už... Foto: RTVS
zlaté časy, elena vacválová, Zlaté časy sa definitívne skončili. RTVS má už náhradu.
vera wisterová, marcel forgáč, byť zdravý je výhra, očkovacia lotéria, Čítajte aj Trhák sobotného večera na RTVS: Očkovacia lotéria a Matovič v Pumpe

„RTVS veľmi teší úspech a divácky záujem relácie Zlaté časy a s veľkým zármutkom prijala informáciu o náhlej smrti stáleho hosťa relácie Milana Lasicu. S plnou vážnosťou sme pristupovali aj k ďalším krokom v súvislosti s pokračovaním relácie. Definitívnemu rozhodnutiu ukončiť výrobu tejto relácie predchádzali rozhovory s tvorcami relácie, najmä s moderátorkou relácie Elenou Vacvalovou a pri finálnom rozhodnutí išlo o spoločnú zhodu všetkých zúčastnených. Veľmi si vážime prácu celého tvorivého tímu a osobný vklad pani Vacvalovej a pána Lasicu, ktorí relácii Zlaté časy dodali nadhľad, láskavosť, ľahkosť, ľudskosť a prívetivý humor. Zároveň ďakujeme divákom, v mene RTVS aj tvorcov relácie, za ich dlhoročnú priazeň a dúfame, že aj v budúcnosti im ponúkneme nové formáty, ktoré si obľúbia,“ píše sa v oficiálnom vyhlásení verejnoprávnej televízie.

Duna 2 Čítajte aj Je to oficiálne! Pokračovanie filmu Duna má zelenú!

Náhradou za Zlaté časy, ktoré patrili medzi najsledovanejšie pôvodné relácie, sa našla. Pôjde o ďalšiu spomienkovú reláciu s názvom Boli sme pri tom. Moderátorského postu sa ujme Adela Vinczeová, ktorá sa stáva pilierom RTVS. Okrem pozície kapitánky v Milujem Slovensko má na Dvojke vlastnú talk-šou Trochu inak a teraz každý štvrtok na Jednotke bude súčasťou novej relácie.

Video

Relácia je súčasťou špeciálneho jesenného vysielania k okrúhlemu televíznemu výročiu. Bude pracovať s bohatým televíznym archívom a okrem zaujímavých hostí priamo v štúdiu prinesie aj dokrútky s výnimočnými osobnosťami, ktorých pracovný život bol a je úzko spätý s televíznym vysielaním. Postrehy, spomienky a príbehy hostí doplnia aj hudobní hostia a diváci sa dočkajú aj viacerých prekvapení, vďaka ktorým si budú môcť zaspomínať na mnohé zaujímavé, či ikonické postavy a momenty súvisiace s históriou televízneho vysielania na Slovensku.

Halloween kills2 Čítajte aj Hororovú klasiku nakrútili za smiešne peniaze a stal sa z nej trhák. Neuveríte, ako vznikla maska zabijaka...

Divákov Jednotky bude špeciálnou reláciou sprevádzať obľúbená moderátorka Adela Vinczeová. „Na moderovanie novej relácie Boli sme pri tom sa teším. Rozhodne sa v nej pokúsime priniesť pohodu a odľahčenosť, cez ktorú sa pohrabeme v bohatej histórií televízie,“ povedala o novej úlohe moderátorka programu.

Prvú časť Boli sme pri tom odvysiela Jednotka už 28. októbra o 20:30.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #Elena Vacvalová #Adela Vinczeová #oseriáloch #Zlaté časy #televízna sezóna 2021/2022 #Boli sme pri tom