Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Superstar prekvapujúco nízko: Začiatok tvrdého vyraďovania čelí nezáujmu

Aktuálna séria speváckej šou sa začína preukázateľne trápiť. Čoraz viac sa vzďaľuje rekordnej minuloročnej sezóne. Počas ostatného piatku sa začala ďalšia fáza súťaže, keď sa skončili kastingy a porota spustila tzv. Supervýber.

28.10.2021 07:00
superstar, Foto:
Aktuálny ročník Superstar spustil vyraďovaciu fázu - Supervýber - sledovanosť bola najnižšie za ostatné týždne.
debata
klinika hope, Čítajte aj Fanúšikovia lekárskych seriálov pozor! Na Slovensko prichádza úplná novinka

A Superstar opäť ubudlo divákov. Je to už tretí týždeň za sebou, keď spevácka šou postupne klesá vo svojich výkonoch. Kým kastingy ešte dokázali atakovať dolnú hranicu 500-tisícového publika. Ostatné týždne zaznamenali odliv divákov a tejto hranici sa čoraz viac vzďaľovali. Minulý piatok dokonca hľadanie speváckej hviezdy narazilo na svoje nové dno, keď takmer výkon epizód spadol pod 400-tisícovú hranicu.

prípad Roubal, Čítajte aj Prichádza mrazivá miniséria! Markíza ňou posilní svoju streamovaciu platformu

Kým sa Superstar drží v stabilných hodnotách pre túto sezónu v cieľovke 12 – 54, ktorá jej zabezpečuje pozíciu jednotky na trhu, v širšej cieľovke na ňu začína dýchať šou Milujem Slovensko. Počas ostatného piatku obe šou delilo v širšej cieľovej skupine čosi viac ako 50-tisíc divákov. Superstar sledovalo iba 402-tísíc divákov. Ide o jeden z najhorších výsledkov tejto série. Ešte horšie na tom bola úplne prvá epizóda vysielaná začiatkom septembra. V cieľovke 12 – 54 uhrala piatková epizóda 7,8% sledovanosť s trhovým podielom 25,3%.

Duna 2 Čítajte aj Je to oficiálne! Pokračovanie filmu Duna má zelenú!

Každopádne, epizóda vysielaná pred dvoma týždňami si pozrelo 438-tisíc divákov, teda len o tisícku menej ako týždeň predtým. Záver kastingov získal 8,4% sledovanosť s trhovým podielom 27,3%. Superstar sa tak začiatok Supervýberu príliš nevydaril. Oproti koncu kastingov išli všetky hodnoty smerom nadol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #Superstar #TV Markíza #oseriáloch #televízia Markíza