Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najobľúbenejší seriálový psychopat sa lúči: Posledná séria bude epická, sľubuje Netflix

Netflix láka na piatu sériu megahitu You, pri troche šťastia ju diváci uvidia koncom roka 2024.

19.09.2023 06:00
you, Foto:
Štvrtá séria You mala premiéru počas tohtoročnej jari. Posledná séria dorazí zrejme na konci budúceho roka.
debata
žena, dôchodkyňa, mobil, práca Čítajte aj Mobilný operátor zvyšuje ceny za volania, SMS a dáta. Zákazníkom zároveň navýši denné balíky dát

Prípravy na rozlúčku s masovým vrahom Joe Goldbergom sú v plnom prúde. Nateraz sa nakrúcanie ešte ani nezačalo, no samotný príbeh je pripravený. A tvorcovia sľubujú, že rozlúčka bude epická. Joe je späť v New Yorku, presne tam, kde sa jeho príbeh začal. Netflix by mohol premiéru stihnúť koncom budúceho roka, pri troche šťastia a skorom skončení prebiehajúceho štrajku scenáristov.

Peter Núñez Čítajte aj Bude zo známeho producenta mediálny magnát? Na Slovensku chce konzervatívnu televíziu po vzore Fox News, ktorú „preslávil“ Donald Trump

Herec Penn Badgley (Joe) potvrdil v krátkom teaser videu, že nedočkaví fanúšikovia sa môžu tešiť na prekvapujúci návrat v poslednej sérii. Predsa len Joe zanechal za sebou aj nejakých preživších. Kto by to mohol byť? Bude to Marienne (Tati Gabrielle), Dr. Nicky (John Stamos), Karen (Natalie Paul), Paco (Luca Padovan), Joe’s son Henry, Ellie (Jenna Ortega), Cary (Travis Van Winkle), Sherry (Shalita Grant), Lady Phoebe (Tilly Keeper) alebo Nadia (Amy-Leigh Hickman)?

„Existuje niekoľko veľmi šikovných ľudí, ktorí sú nažive. Niektorí z nich sú vo väzení a niektorí sú v podstate v programe na ochranu svedkov, ale nie je dôvod veriť, že sú v bezpečí,“ lákajú tvorcovia na piatu sériu.

žena, dôchodca, počítač, laptop, darovacia zmluva Čítajte aj Televízie dominujú v dôvere v spravodajstvo, mladých valcujú sociálne siete

Štvrtá séria sa predstavila divákom počas tejto jari a tvorcovia opäť prekvapili zvratmi. Psychopatický stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) po troch sezónach kompletne zmenil svoj život. Nová identita, nová krajina, nový kontinent! Za konci trojky, keď sa vysporiadal so svojou menej vyšinutou manželkou Love, a zabezpečil, aby ich syn vyrástol v normálnej rodine a nafingoval vlastnú smrť, môže začať s čistým štítom. Teda, je hnaný túžbou po svojej ďalšej osudovej láske Marienne, ktorá pred ním utiekla.

Vymyslel si novú identitu, profesora Jonathana Moora. Jeho posadnutosť zostáva, no čaká ho skupina úplne nových postáv, ale aj reálií. Európa nie je Amerika.

pečie celé slovensko, Čítajte aj Jeseň na RTVS: Vracia sa hlavný divácky hit posledných rokov, nechýbajú stálice s novými sériami

Štvrtá séria v sebe skrývala veľký reštart. Joe sa zmenil, doprial si „európske prázdniny“, nechce vraždiť, chce žiť obyčajným životom. Lenže nemôže. Smrť ho prenasleduje na každom kroku. Dostáva sa do kruhu mladých zbohatlíkov, ktorí si užívajú moc a peniaze a zrazu sa medzi nimi objaví iný vrah. Ten dokonca vie pravú identitu Joea a snaží sa ho prinútiť, aby prešiel na jeho stranu. Rozuzlenie prinieslo jedno z najväčších prekvapení vôbec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #You