Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mobilný operátor zvyšuje ceny za volania, SMS a dáta. Zákazníkom zároveň navýši denné balíky dát

Nové ceny začínajú platiť od 19. septembra 2023.

18.09.2023 06:00
žena, dôchodkyňa, mobil, práca Foto:
Ilustračné foto.
debata

Mobilný operátor Tesco mobile zvyšuje ceny. Nové ceny pre programy Bodka a Karta na dobíjanie kreditu začínajú platiť od 19. septembra 2023. Úprava cien sa týka volaní, SMS a denných dát. Zároveň s úpravou cien však zákazníkom pribudnú výrazne väčšie objemy pri balíkoch denných dát.

„Už od minulého roka zažívame na Slovensku nárast cien tovarov a služieb ako aj enormný nárast cien energií. V Tesco mobile sme tomuto tlaku vďaka našej efektivite vedeli dlho odolávať, žiaľ súčasný trend nás prinútil reagovať na túto neustávajúcu situáciu, podobne ako celý telekomunikačný trh. Na to, aby sme aj naďalej dokázali nielen zachovať úroveň poskytovaných služieb, ale smerom do budúcnosti ich aj rozvíjať, museli sme pristúpiť k úprave cien aj na programe Bodka,“ uvádza mobilný operátor.

Putinov kalendár 2024 Čítajte aj Putinov kalendár na rok 2024 je iný. Obsahuje väčšinou staré fotografie a chýbajú typické mačistické pózy

Pri programe Karta Bodka bude od 19. septembra cena volania 0,05 eura za minútu hovoru a cena za SMS správu 0,05 eura. Zároveň sa menia balíky denných dát, kde sa navyšuje objem z 300 MB na 500 MB a z 1 GB na 1,5 GB. Ich cena bude 0,70 eura za 500 MB alebo 1,30 eura za 1,5 GB.

Pri Karte na dobíjanie kreditu sú naďalej volania na čísla Tesco mobile zadarmo, volania na ostatné čísla za zvyšujú na 0,13 eura za minútu, cena SMS správy bude 0,08 eura. Pri denných dátach dochádza k navýšeniu objemu denných internetových balíčkov z 250 MB na 500 MB a z 1 GB na 1,5 GB na deň. Ich cena bude 0,70 eura za 500 MB, resp. 1,30 eura za 1,5 GB.

Úprava cien sa netýka benefitu 2× viac kreditu pri každom dobití pre zákazníkov s registrovanou kartou Clubcard. Rovnako sa netýka ani benefitu 1000 minút na čísla Tesco mobile po dobití kreditu.

malá morská víla, Čítajte aj September na Disney+: Návrat excentrických milionárok, nová verzia kultovej rozprávky a nielen to!

Nové ceny za volania, SMS a dáta v SR platia aj v roamingu v zóne 1 (EÚ). Pre denné dáta a dátové balíčky budú platiť nové vyššie EÚ dátové limity

Programy Tesco mobile Bodka a Karta na dobíjanie kreditu sú naďalej bez viazanosti. V prípade, že zákazník s úpravou cien nesúhlasí, môže si vybrať iný program, alebo má právo bez sankcií odstúpiť od zmluvy do jedného mesiaca od dátumu platnosti nového cenníka. V opačnom prípade súhlasí s novými podmienkami.

Tesco mobile je partnerským produktom spoločností Tesco Stores SR a O2 Slovakia. Predaj sa uskutočňuje v predajnej sieti Tesco a služby sú zabezpečené využívaním O2 siete. Tesco mobile bol uvedený na slovenský trh v decembri 2009, primárne sa orientuje na poskytovanie predplatených služieb. V súčasnosti má viac ako 250-tisíc zákazníkov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdražovanie #mobilný operátor #Tesco mobile