Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mysleli si, že seriálový hit od Netflixu nemôže byť väčšie psycho? Môže a bude!

Štvrtá séria vražedného hitu You má za sebou prvú polovicu a tú druhú ukáže Netflix už čoskoro a bude to poriadna divočina.

09.03.2023 06:00
you, Foto:
Druhá polovica štvrtej série You dorazí na Netflix 9. marca.
debata
Flash, ezra miller, Čítajte aj Najviac odkladaný film napokon diváci uvidia: A môže zachrániť celé univerzum

Podobne ako pri Stranger Things, tak aj You čaká rozpoltená séria. Netflix evidentne udomácňuje novú stratégiu pri svojich najväčších hitoch. Chce si tak zabezpečiť dlhšiu pozornosť publika. Prvá várka premiérových častí dorazia 9. februára, tá druhá presne o mesiac neskôr, teda 9. marca.

A aby čakanie bolo ešte väčším mučením pre skalných fanúšikov, tak Netflix zverejnil prvý trailer k ostatným piatim častiam, ktoré doslova spôsobili ošiaľ. Skrýva sa tam zvrat, ktorý naozaj nikto nečakal!

na nože, Čítajte aj Šéfkuchár Na nože: Pri neporiadku mi ide „vystreliť dekel“, pri zlom jedle nepoznám zľutovanie

Psychopatický stalker Joe Goldberg (Penn Badgley) po troch sezónach kompletne zmení svoj život. Nová identita, nová krajina, nový kontinent! Za konci trojky, keď sa vysporiadal so svojou menej vyšinutou manželkou Love, a zabezpečil, aby ich syn vyrástol v normálnej rodine a nafingoval vlastnú smrť, môže začať s čistým štítom. Teda, je hnaný túžbou po svojej ďalšej osudovej láske Marienne, ktorá pred ním utiekla.

Vymyslel si novú identitu, profesora Jonathana Moora. Jeho posadnutosť zostáva, no čaká ho skupina úplne nových postáv, ale aj reálií. Európa nie je Amerika.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Posledný detail Let's Dance je známy: Kto bude sprevádzať celebrity na parkete?

Štvrtá séria v sebe skrýva veľký reštart. Joe sa zmenil, doprial si „európske prázdniny“, nechce vraždiť, chce žiť obyčajným životom. Lenže nemôže. Smrť ho prenasleduje na každom kroku. Dostáva sa do kruhu mladých zbohatlíkov, ktorí si užívajú moc a peniaze a zrazu sa medzi nimi objaví iný vrah. Ten dokonca vie pravú identitu Joea a snaží sa ho prinútiť, aby prešiel na jeho stranu.

klamstvo, maštalír, horváthová, Čítajte aj Markíza spúšťa unikátnu seriálovú novinku: Toto na obrazovkách ešte nebolo!

Seriál You získal úplne novú dynamiku, je už na míle vzdialený tomu, čo videli diváci počas ostatných sezón, no stále v sebe skrýva akési čaro, ktoré núti pozerať ďalšie a ďalšie epizódy. Tento seriál jednoducho neprestáva baviť a všetko nasvedčuje tomu, že táto séria rozhodne nebude posledná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #You