Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najviac odkladaný film napokon diváci uvidia: A môže zachrániť celé univerzum

Už toto leto vtrhne do kín superhrdinský film The Flash, o ktorom sa istý čas špekulovalo, že nikdy neuzrie svetlo sveta. Dôvodom boli osobné excesy herca Ezru Milliera. Filmové štúdio premiéru niekoľkokrát posunulo, najprv kvôli pandémii, neskôr kvôli škandálom. Napokon padlo rozhodnutie, že hotový film bude uvedený a prvé zábery jasne ukazujú, že to bude komiksová bomba.

19.02.2023 06:00
Flash, ezra miller, Foto:
Nový film o Flashovi dorazí do slovenských kín už 15. júna.
debata
klamstvo, maštalír, Čítajte aj Televízna udalosť sezóny? Markíza ukázala dychberúce zábery z nového seriálu

Superhrdinu Flasha už z filmových plátien poznáme. Objavil sa v snímke Justice League (Liga spravodlivosti) a teraz ho čaká vlastný film, v ktorom bude na jeho pleciach stáť budúcnosť sveta – a nielen toho nášho! A čo viac, objavia sa v ňom dokonca dvaja Flashovia. A tiež dvaja Batmanovia… V kinách sa na nich všetkých môžu diváci tešiť od 15. júna.

vreskot Čítajte aj Február s HBO Max: Najnovší Vreskot s hviezdou Wednesday, ale aj krutý film o Diane

Maskovaný Flash je v civilnom živote Barry Allen, študent vedy, ktorý po nehode v laboratóriu získa schopnosť vyvinúť svojím telom neuveriteľnú rýchlosť. Dokonca až takú, vďaka ktorej dokáže cestovať v čase. Keď však využije svoju superschopnosť na cestovanie do minulosti, aby zachránil svoju mamu pred smrťou, čosi sa pokazí, zrazia sa dve reality. Barry uviazne v tej, do ktorej sa vrátil generál Zod, neľútostný Supermanov nepriateľ.

na nože, Čítajte aj Šéfkuchár Na nože: Pri neporiadku mi ide „vystreliť dekel“, pri zlom jedle nepoznám zľutovanie

Hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý už odpočíva na dôchodku, a jeden uväznený Kryptoňan – aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Ak prinesie najvyššiu možnú obeť, bude to stačiť na resetovanie vesmíru?

Nový film o Flashovi dorazí do slovenských kín... Foto: Continental Film
Flash, Nový film o Flashovi dorazí do slovenských kín už 15. júna.
rodina, obývačka, televízia Čítajte aj Pred televízorom sedíme štyri hodiny denne. Oveľa viac ako Česi, ale menej ako Maďari

Trailer, ktorý vzbudil obrovské očakávania u fanúšikov na celom svete, naznačuje, že sa do úlohy Barryho Allena vracia obľúbený i kontroverzný Ezra Miller. Vo filme sa môžeme tešiť aj na Bena Afflecka, ktorý si zahrá Batmana z Barryho reality, okrem neho sa však v príbehu objaví aj celkom iný Batman z inej reality. Toho stvárni Michael Keaton – ten, ktorý netopieriemu superhrdinovi prepožičal svoju tvár už dvakrát, vo filmoch režiséra Tima Burtona z prelomu osemdesiatych a deväťdesiatych rokov. Úlohu generála Zoda z filmov o Supermanovi si zopakuje Michael Shannon, Barryho rodičov si zahrajú Maribel Verdú a Ron Livingston. Nuž a namiesto Supermana bude mať realita, do ktorej sa Barry dostane, iného návštevníka z planéty Krypton – respektíve návštevníčku. Herečka Sasha Calle si zahrá Karu, v komiksoch známu ako Supergirl.

lets dance 2022, lets dance, Čítajte aj Posledný detail Let's Dance je známy: Kto bude sprevádzať celebrity na parkete?

„Úplne som pokazil vesmír,“ obáva sa Barry v novom traileri, ktorým sa jeho superhrdinská „sólovka“ predstavuje filmovému svetu. Pocit ohrozenia je naozaj silný, ale hrdinova svojská povaha naznačuje, že aj záchranu sveta je možné brať s úsmevným nadhľadom. Koniec-koncov, superhrdinom možno práve ten pomáha prežiť. Snímku Flash nakrútil režisér Andy Muschietti, ktorý má na svojom konte mimoriadne úspešné filmy To a To Kapitola 2.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Flash #The Flash #Ezra Miller