Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka potvrdila prvý seriál roka 2023: Pripravte sa na niečo, čo tu ešte nebolo

Pôvodne sa mala miniséria Iveta objaviť v priebehu tohto roka, napokon sa premiéra odsunula na začiatok 2023.

15.12.2022 06:00
iveta, Foto:
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
debata

Iveta je prvým seriálom, ktorý televízia JOJ uvedie už začiatkom januára. Boj o diváka sa rozbehne krátko po skončení vianočnej vysielacej štruktúry.

RTVS, Mlynská dolina Čítajte aj RTVS v roku 2022 po starom: Nové vedenie nedokázalo čeliť škandálom a personálnym výmenám

Jojka hovorí o Ivete o seriáli, aký tu ešte nebol. A je to pravda. Ešte nikdy doteraz sa žiadna televízia nepustila do nakrúcania mimoriadne špecifického titulu, ktorý ukáže Slovákov bez škrupúľ. Žáner ani hlavnú hrdinku tohto originálneho seriálu sa jednoducho nedá zaškatuľkovať.

Inkognito, silvester, Čítajte aj Silvester na Jojke: Každoročná stávka na istotu je tu znova! Zabavíte sa s týmto programom?

V prostredí plnom slovenských reálií rozpovie svoj príbeh Iveta, mladé dievča tmavej pleti, ktoré chce byť úplne iné ako všetci ostatní. Kráska z Trebišova sa medzi svojimi cíti ako ryba vo vode a z rodného mesta by nikdy neodišla nebyť nečakanej návštevy, vďaka ktorej objaví úplne nový svet.

Takto vyzerá nový seriál Iveta! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
tri oriešky na popolušku, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Veľká zmena po 25 rokoch! Tri oriešky pre Popolušku uvidíte...

Iveta (Alžbeta Ferencová) je mladá čaja z východosloven­ského mesta Trebišov. Osemnásťročné dievča je slečna drsňák. Najradšej vysedáva v miestnej putike so staršími pánmi, hrá poker a pije borovičku. Žije len s mamou Dianou (Zuzana Mauréry), ktorá trávi väčšinu času v kostole a modlí sa za svoju dcéru. Iveta je krásna žena. Všetci to vidia, len ona veľmi nie, nepotrpí si na šminky ani sexi oblečenie. Je to taký „chalan v sukni“.

Jej nevšednú krásu si všimne hľadač talentov Ivan (Daniel Fisher), keď ide pozrieť miestny baletný krúžok. Na ten chodí aj Iveta, ale v ten deň sa musí ponáhľať na nedobrovoľné rande so svojím spolužiakom Ďuro, ktorý jej pomohol pri písomnej maturitnej skúške. Rande sa však zvrtne a v jeden moment sa Iveta dostane do veľkého problému. Z toho ju nakoniec vytiahne práve Ivan, ktorý jej ponúkne prácu snov v modelingu v hlavnom meste. A tak sa začína jej veľké dobrodružstvo. Kráska z Trebišova prichádza…

Silvester 2022, markíza, Čítajte aj Silvester na Markíze: Žiadne reprízy! Pripravte sa na niekoľkohodinový zábavný špeciál

Pôvodná slovenská miniséria Iveta s humorom no bez príkras obnažuje medziľudské vzťahy či predsudky, ktoré nás obklopujú, a s nadhľadom poukazuje na viaceré sociálne problémy, ktoré sú v bežnom živote tabu.

Osemdielna miniséria Iveta v hlavných úlohách s Alžbetou Ferencovou, Zuzanou Mauréry, Danielom Fischerom, Natáliou Germani, Milanom Ondríkom sa objaví na obrazovkách v nedeľu, 8. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #seriál Iveta #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023