Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vianoce na RTVS: Veľká zmena po 25 rokoch! Tri oriešky pre Popolušku uvidíte...

...na Jednotke! Na Štedrý večer o 19:00. Najkrajšie sviatky roka so sebou prinášajú na obrazovky i do rozhlasového éteru RTVS rozprávkové príbehy, nesmrteľné klasiky, výnimočné dokumenty, hudobné programy i špeciály obľúbených relácií.

13.12.2022 06:00
tri oriešky na popolušku, Foto:
Cez Vianoce na RTVS uvidíte aj rozprávku Tri oriešky pre Popolušku.
debata

Štedrý deň

Štedrý deň aj večer 24. decembra bude na Jednotke plný rozprávok a krásnych príbehov. Divákov čakajú od rána Johankino tajomstvo, „Jak se budí princezny,“ záznam z tradičného Vianočného benefičného koncertu pre deti z detských domovov Úsmev ako dar, rozprávka Láska na vlásku, klasická filmová rozprávka „Dařbuján a Pandrhola,“ Vianočné oblátky i Kráľ Drozdia brada.

Silvester 2022, markíza, Čítajte aj Silvester na Markíze: Žiadne reprízy! Pripravte sa na niekoľkohodinový zábavný špeciál

Na Štedrý večer o 19:00 odvysiela Jednotka prvýkrát po 25 rokoch klasickú a najobľúbenejšiu rozprávku s Libušou Šafránkovou, Pavlom Trávničkom a Vladimírom Menšíkom Tri oriešky pre Popolušku. Nasledovať bude o 20:25 Vianočné želanie a o 21:45 čaká divákov veľká filmová premiéra hrejivej slovenskej komédie Kôň v réžii Martina Šulíka, v hlavnej úlohe s Danielom Fisherom a hviezdnym hereckým obsadením. Chýbať nebude ani tradičná Polnočná svätá omša, tentokrát z Kostola Sedembolestnej Panny Márie vo Vajnoroch.

emily in paris, Čítajte aj December na Netflixe: Tomu sa hovorí nádielka! Zaklínač, ale aj návrat do Paríža

Počas Štedrého dňa 24.12. prinesie Dvojka množstvo krásnych vianočných programov. O 17:00 bude na programe Vianočný koncert Simy Magušinovej, o 18:05 budú zachraňovať Vianoce kamarátky Mimi a Líza a ich Záhada vianočného svetla a po 20:25 prídu na rad Kubo a Rysavá jalovica.

Takto budú vyzerať Vianoce na RTVS! Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Cez Vianoce na RTVS uvidíte aj rozprávku...
krakonošove tajomstvo, Čítajte aj ČT na Vianoce neporuší tradíciu. Prinesie dve nové rozprávky, jedna vznikla v slovenskej koprodukcii

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022