Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Markíze: Žiadne reprízy! Pripravte sa na niekoľkohodinový zábavný špeciál

Televízia Markíza, ktorá v minulosti doslova rezignovala na silvestrovský program, minulý rok skúsila špeciálny program a ten sa osvedčil. Tento rok sa scenár zopakuje! Diváci sa môžu tešiť na premiérové vysielanie, ktoré vyplní slot až do polnoci.

12.12.2022 06:00
Silvester 2022, markíza, Foto:
Televízia Markíza si pre divákov pripravila premiérový Silvester.
debata (9)
mama na prenájom, bardy, zabranská, Čítajte aj Markíza potvrdila prvý seriál pre rok 2023: Takto vyzerá náhrada za Oteckov!

Obľúbená moderátorka Adela Vinczeová si na svoju televíznu silvestrovskú párty pozvala hneď niekoľko zaujímavých hostí, ktorí nepokazia žiadnu zábavu – Adama Bardyho, Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú, Attilu Végha, Juraja Kemku, Dominiku Kavaschovú a Juraja Čurného.

Diváci a diváčky si spolu s nimi pripomenú to najlepšie a najvtipnejšie, čo sa tento rok odohralo v úspešných reláciách Markízy, v ktorých oni sami aktívne účinkovali – Let's Dance, Tvoja tvár znie povedome, 2 na 1 a Chart Show. Chýbať nebudú ani spoločné zábavné hry a najmä veľa smiechu a skvelej nálady. A možno z Televíznych novín stihne prísť aj Adelin manžel Viktor Vincze.

Takto bude vyzerať Silvester 2022 na Markíze! Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Televízia Markíza si pre divákov pripravila...
perinbaba, Čítajte aj Vianoce na Markíze: Neprídete o neodmysliteľné sviatočné klasiky! Pribudnú viaceré premiéry

„Silvester na Markíze je tento rok z môjho pohľadu dobre vymyslený, lebo s partiou fakt zábavných a obľúbených ľudí budeme v našej spoločnej obývačke napĺňať obývačky televíznych divákov. Debatujeme ako na silvestrovskej chate, hráme hry ako na silvestrovskej chate a púšťame si záznamy toho najzábavnejšieho, čo sa na obrazovke TV Markíza za ostatný rok urodilo. Skryté kamery a iné vydarené prekvapenia z 2 na 1, najlepšie vystúpenia z Let's Dance a ďalších programov. Veľmi sme sa pri nakrúcaní zabávali, ale spomínam si, že pri jednej hre so Zuzkou Šebovou, Dominikou Kavaschovou, Attilom Véghom a Jurajom Kemkom som dostala taký záchvat smiechu, ako už dlho nie. Teším sa, ako si to znovu pozriem!“ povedala moderátorka silvestrovského večera na Markíze Adela Vinczeová.

emily in paris, Čítajte aj December na Netflixe: Tomu sa hovorí nádielka! Zaklínač, ale aj návrat do Paríža

S filmovou premiérou vstúpi Markíza aj do nového roka 2023, v nedeľu 1. januára o 20:30 odvysiela pokračovanie úspešnej českej rozprávky Tajomstvo starej bambitky 2.

Silvester na menších staniciach Markízy

Televízia Doma si na silvestrovský večer pripravila úspešné romantické komédie Všetko alebo nič (20:30), To musí byť láska (23:00) a LOVEnie (01:00).

Silvester na Dajto sa ponesie v znamení skvelej zábavy vďaka kultovej českej komédii Dědictví aneb Kurvahošigutntág (20:30) a jej novšiemu pokračovaniu Dědictví aneb Kurvaseneříká (23:15).

Diváci najmladšej stanice Markíza KRIMI na Silvestra uvidia ďalšie epizódy výborných kriminálok a do nového roka vstúpia so seriálmi Rex a Majster ilúzie.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #Silvester 2022