Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Silvester na Jojke: Každoročná stávka na istotu je tu znova! Zabavíte sa s týmto programom?

Televízia JOJ ani tento rok nezmení stratégiu počas posledného večera tohto roka.

14.12.2022 06:00
Inkognito, silvester, Foto:
Jojka staví na Silvestra na tradičnú kombináciu premiérového Inkognita a hudobnej šou Všetko, čo mám rád.
debata (2)
tri oriešky na popolušku, Čítajte aj Vianoce na RTVS: Veľká zmena po 25 rokoch! Tri oriešky pre Popolušku uvidíte...

Záver roka je v posledných sezónach veľkou témou, keďže diváci nie sú spokojní s ponukou programov, s ktorým sa majú počas poslednej noci zabaviť. Televízia JOJ však pominulé roky pripravovala špeciálne vydania obľúbených zábavných formátov. Ako to bude tento rok? Príde nejaká výraznejšia zmena, ktorá prinesie originálnu zábavu alebo pôjde televízia overenou cestou. Druhý scenár je správny.

westworld, Čítajte aj Ďalšie nevyspytateľné škrty na HBO Max: Tentokrát zmizli už aj veľké seriálové hity

Silvester na Jojke sa bude snažiť navodiť veselú atmosféru už od rána. O siedmej ráno zreprízuje silvestrovské vydanie Kutyila s.r.o., nasledovať bude film Ten chlapec je postrach 2, nebude chýbať komédia Sami doma. Šikovní psi sú sami doma a čelia dvom najatým zlodejom, ktorí sa snažia vykradnúť ich opustený dom, keď rodina vyrazila na vianočnú lyžovačku. Na odstrašenie im nachystajú doslova dom hrôzy. Podarí sa psom Charliemu, Gidget a zvyšku susedskej bandy zachrániť Štedrý deň a Vianoce?

Takto bude vyzerať Silvester na Jojke! Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Jojka staví na Silvestra na tradičnú kombináciu...
emily in paris, Čítajte aj December na Netflixe: Tomu sa hovorí nádielka! Zaklínač, ale aj návrat do Paríža

O 11:10 sa diváci budú môcť zabaviť s českým filmom Dedo. K rázovitému valašskému dedovi prichádzajú na prázdniny vnúčatá z Prahy. Zaneprázdnení rodičia vysielajú svoje deti v dobrom úmysle, aby aspoň na chvíľu zanechali svoj virtuálny svet internetu, mobilov a tabletov a objavili svet celkom iný. Na valašskej dedine totiž všetko funguje trošku inak. Nie že by tu nebol signál, ale Valasi tak jednoducho žijú – trochu inak, svojrázne a po svojom.

sám doma, Čítajte aj Vianoce na Jojke: Slunce, seno na Štedrý deň? Áno. A kopec iných sviatočných klasík

Od 13:10 sa začne na televíznych obrazovkách oslavovať. Zreprízuje minuloročné silvestrovské Inkognito, nasledovať bude zábavná relácia Nikto nie je dokonalý Silvester z roku 2017. Pred spravodajským blokom ponúkne českú klasiku Ako vytrhnúť veľrybe stoličku.

Hlavný slávnostný večerný program otvorí premiérové Silvestrovské Inkognito, novinkou bude premiérové vydanie Silvestrovského Všetko čo mám rád, v predchádzajúcich rokoch Jojka opakovala vydania z minulých rokov. Teraz reprízy vysunie až za polnoc. Prvé minúty roka 2023 otvorí Všetko čo mám rád z roku 2019 a ešte raz otočí hlboko v noci Nikto nie je dokonalý Silvester.

Ako bude vyzerá Nový rok?

Nový rok na Jojke bude v znamení rozprávok a českých klasík. Ranný program vytvorí séria rozprávok Putovanie so sobíkom, Labková patrola, Špióni. Pred obedom dorazia Mimoni v akcii a následne film Mimoni. O 13:00 ponúkne rozprávka Princezná zakliata v čase, Pestúnka v akcii. Podvečer sa objaví ikonický český seriál Arabela. Hlavnú večernú ponuku vytvorí klasika Ako dostať otecka do polepšovne, nasledovať bude vianočná komédia so Sandrou Bullock – Kým si spal a večer uzavrie kriminálny film Prepadnutie v 13. okrsku.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2022/2023 #Vianoce 2022 #Silvester 2022