Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepredstaviteľné sa stáva skutočnosťou! Jeden z top komediálnych seriálov sveta sa vracia

Snahy o návrat kultového Frasiera sú tu roky, ale až teraz sa podarilo zrealizovať jeho revival. Vyzerá to tak, že novo vznikajúce časti budú výrazne odlišné ako pôvodný seriál. Prečo?

06.10.2022 06:00
debata
láska na chate, Čítajte aj Prvý jesenný televízny prepadák je známy: Jojka musela spraviť rázny krok

Trend návratu dávno skončených seriálov v novom šate naplno lomcuje televíznym trhom a stanice sa predbiehajú v tom, ktorý hit sa im podarí uchmatnúť konkurencii. Streamovacia platforma Paramount+ sa môže pochváliť veľkým úlovkom. Bude to práve ona, ktorá prinavráti jeden z najväčších seriálových fenoménov späť na obrazovky.

rtvs Čítajte aj Mediálny zákon zvýši RTVS náklady o 25 miliónov eur. Od štátu požaduje kompenzácie

Všetko nasvedčuje tomu, že novej verzie sa vráti iba hlavný predstaviteľ Frasiera – Kelsey Grammer. Tvorcovia koketujú s myšlienkou, že by predstavili svieži formát, v ktorom by sa Frasier presťahoval do nového mesta a obklopil sa novými priateľmi a kolegami. Nie je vylúčené, že by sa viaceré tváre z pôvodného seriálu (David Hyde Pierce (Niles), Jane Leeves (Daphne), Peri Gilpin (Roz) objavili ako hosťujúce hviezdy. No s ich plnohodnotným zapojením sa do revivalu sa nepočíta.

jeseň, internet Čítajte aj Návštevnosť webov: Skokanom septembra sú televízne weby, rástli aj spravodajské portály

Postava doktora Frasiera Cranea sa po prvý raz objavila v sitcome Cheers; vo voľnom pokračovaní sa psychiater vrátil do domovského mesta Seattle, kde sa staral o svojho otca v podaní Johna Mahoneyho, ktorý zomrel v roku 2018.

survivor, Čítajte aj Survivor u televíznych divákov prepadol. Markíza napriek tomu ohlásila novú sériu

Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón – v rokoch 1993–2004 – a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál. Seriál bude sprístupnený na novej streamovacej službe Paramount+, termín však ešte nestanovili.

Ak všetko pôjde dobre, „nový“ Frasier by sa mohol objaviť už na jeseň 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier #Paramount+