Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prvý jesenný televízny prepadák je známy: Jojka musela spraviť rázny krok

Stačilo mesiac vo vysielaní a jej netradičná reality šou sa musí porúčať z hlavného vysielacieho času.

05.10.2022 12:58
láska na chate, Foto:
Láska na chate potichu zmenila tento týždeň vysielanie a ocitla sa v neskoršom čase.
debata (6)

Lásku na chate odštartovala televízia Joj 30. augusta, ktoré uvádzala v druhom programovom okne po hlavnom večernom programe v pondelok, utorok a stredu. Najviac divákov dokázala k obrazovkám pritiahnuť prvá epizóda, ktorú sledovalo 193-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov. Ďalšie dve časti odvysielané v prvom týždni postupne strácali divákov, úbytok bol 20-tisíc pri každej. Napriek tomu to bol zatiaľ pre šou najsilnejší týždeň.

survivor, Čítajte aj Survivor u televíznych divákov prepadol. Markíza napriek tomu ohlásila novú sériu

Začiatok druhého týždňa sa začal len so 110-tisíc divákmi pri obrazovkách, v utorok a stredu už ich počet prekročil 130-tisíc. Tretí týždeň bol ako na hojdačke. Odštartoval so 104-tisíc divákmi, pri nasledujúcej epizóde už ich počet vyskočil na 156-tisíc.

Nízky výkon dosahuje šou aj v obchodnej skupine mladších divákov od 12 do 54 rokov. Doterajším maximom bola 3 % sledovanosť a trhový podiel 12 % pri prvej epizóde.

jeseň, internet Čítajte aj Návštevnosť webov: Skokanom septembra sú televízne weby, rástli aj spravodajské portály

Televízia Markíza konkuruje Láske na chate svojou reality šou Farma, s ktorou dosahuje takmer dvojnásobné výkony. Priemerne dosahovala Láska na chate v cieľovej skupine 12+ iba 117-tisíc divákov. Farma 292-tisíc.

Neudržateľná situácia nenechala na seba dlho čakať. Televízia JOJ, potichu s okamžitou platnosťou, upravila programovú štruktúru a zmeny čakajú veľkú časť pracovného týždňa. Už túto stredu Láska na chate sa ocitne v slote od 22:35, pričom bude uvádzať dve epizódy Kriminálky Kraj. Dnes je na programe šiesta a siedma epizódy, tým pádom kriminálka dôjde do finále pomerne skoro a to už koncom tohto mesiaca.

rtvs Čítajte aj Mediálny zákon zvýši RTVS náklady o 25 miliónov eur. Od štátu požaduje kompenzácie

Do pondelkového druhého vysielacieho pásma sa vráti Inkognito, ktoré sa v septembri vysielalo po 22:30. Po novom pondelkový večer bude tvoriť Hranica, Inkognito a až potom Láska na chate. V utorok tradične večer otvorí Nemocnica a nasledovať bude reality šou Geissenovci: Ťažký život milionárov.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV JOJ #seriál Kriminálka Kraj #televízna sezóna 2022/2023