Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nová séria prekročí všetky únosné hranice krutosti! Čo predvedie Príbeh služobníčky?

Po roku a pol sa hlási o slovo nemilosrdne krutý Príbeh služobníčky s piatou sériou.

14.09.2022 06:00
príbeh služobníčky, Foto:
Nový záber z piatej série Príbehu služobníčky.
debata
sledovanie televízie Čítajte aj Slovenské obývačky pozor: Bude ešte viac reklamy v televízii? Nový zákon to umožňuje

Streamovacia služba Hulu zaraďuje dlhoočakávanú piatu sériu do vysielania od 14. septembra. Dobrou správou je, že opäť ju uvidia aj Slováci a to len pár hodín po jej americkej premiére. HBO Max, rovnako ako po minulé roky, tak aj teraz bude uvádzať premiérové časti.

Andrea Pivarčiová Čítajte aj Ďalšie otrasy v RTVS. Končí hovorkyňa a riaditeľka komunikácie

Ešte donedávna to vyzeralo tak, že nová sezóna nestihne mať premiéru tento rok. Štvorka končila veľkým zvratom a tvorcovia do bodky naplnili svoje sľuby, keď dej mrazivého hitu posunuli doslova šialeným smerom. June po vražde svojho úhlavného nepriateľa prekročila všetky hranice, ktorých sa držala.

rtvs Čítajte aj V RTVS končí ďalší Rezníkov človek. Zmeny sa zásadne dotknú športu

Nová séria ukazuje, že sa začína vojna medzi ňou a vdovou – Serenou. Tá sa stáva nečakanou hviezdou. Podarilo sa jej dostať z väzenia a dokonca si získava náklonnosť verejnej mienky, aj napriek tomu, že Gileád pácha ohavné zločiny. Premiérové časti sú dôkazom toho, že spravodlivosť nemusí mať nutne podobu, akú by každý čakal. Kanada – teda slobodná krajina – razom sa začne odvracať od June a jej dojemného a desivého príbehu, ktorý si vytrpela v Gileáde. Naopak Serena so svojou premyslenou taktikou si začne budovať rozrastajúcu sa skupinku priaznivcov.

Tvoja tvár znie povedome Čítajte aj Markíza má problém. Jej veľká šou prišla o 200-tisíc divákov

Začína sa nemilosrdný boj medzi dvoma ženami, pričom June si začína uvedomovať, že hru, ktorú rozohrala zrejme neprežije. Preto je ochotná spraviť čokoľvek, aby z Gileádu dostala svoju prvorodenú dcéru Hannah. Je jej jasné, že Gileád chystá útok na celú jej rodinu. Tvorcovia sľubujú mimoriadne krutú sériu a chcú si tak napraviť reputáciu po slabšej tretej a štvrtej sezóne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Príbeh služobníčky #Hulu #HBO Max #televízna sezóna 2022/2023