Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vráti sa obľúbená postava do Hry o tróny? Tu je jasná odpoveď Emilie Clarke

Potenciálny spin-off o Jonovi Snowovi by mohol vrátiť do deja aj túto milovanú postavu z pôvodného seriálu. Alebo nie?

11.09.2022 06:00
emilia clarke, hra o tróny, game of thrones, Foto:
Herečka Emila Clarke sa vracia k seriálom. Bude hviezdou Marvel seriálu.
debata (6)
rod draka, Čítajte aj Seriálové šialenstvo sa začína! Aká je nová Hra o tróny? Spanilá a dokonalá jazda

Vyzerá to tak, že spin-off s pracovným názvom Snow, je už istá vec a mal by ísť do produkcie. Posledné týždne fanúšikovia doslova šalejú z predstavy, že by znova videli Západozem a Jona Snowa alias Kita Haringtona v ikonickej úlohe. Samotný herec prišiel s ideou nakrútiť spin-off o poslednom Targaryenovi a jeho púti po tom, ako bol vyhnaný do exilu na Sever. Je to vôbec prvá idea so seriálom, ktorý by ukázal Západozem a udalosti po konci pôvodného seriálu. Doterajšie potenciálne námety sú prequelmi, teda chcú mapovať príbehy pred Hrou o tróny. Snow má byť sequel so všetkým, čo k tomu patrí.

rod draka, Čítajte aj Rod draka prevalcoval Slovensko a Česko! Nová Hra o tróny žne úspechy po celom svete

Harington nielenže si má zopakovať rolu, ale je aj autorom a producentom, ktorý priniesol námet pre HBO. V jeho rukách je teda celý príbeh seriálu a má kľúčové slovo o tom, ako by mohla vyzerať finálna podoba. Dokonca do projektu je zapojený aj autor knižnej predlohy, čo len podporuje fámy, že Snow má šancu ísť čoskoro do produkčnej fázy. Televízia síce brzdí nadšenie a hovorí, že seriál je vo veľmi rannej fáze vývoja a do samotného nakrúcania je veľmi ďaleko, reakcie publika hovoria jasne – toto musí vzniknúť. A to je pre každú televíziu jasný znak, aby spravila všetko preto, aby sa to aj stalo. Každá televízia chce jedno – vysokú sledovanosť a Snow by to mohol zabezpečiť.

pečie celé slovensko, bača, junior, Čítajte aj Jeseň v RTVS: Dokumenty, romantika, krimi, ale bude sa najmä piecť

Veľkou nástrahou tohto seriálu však môžu byť účasti viacerých postáv z pôvodného seriálu. Bolo by totiž mimoriadne čudné, keby sa nejakým spôsobom neobjavili, keďže dej ukáže Západozem len niekoľko rokov po skončení pôvodnej Hry o tróny a obľúbené charaktery budú nažive.

Pozornosť sa rýchlo upriamila na Daenerys Targaryen v podaní herečky Emilie Clarke. Fanúšikovia doteraz nevedia odpustiť tvorcom, čo spravili s Daenerys v ôsmej sérii a aký osud jej napísali. Existujú rôzne fan-fiction od fanúšikov, v ktorých jej príbeh pokračuje a po jej smrti, keďže sa ju podarilo oživiť podobne ako Jona Sneha na začiatku šiestej série.

TA3 Čítajte aj Na Slovensku pribudne ďalšia televízna stanica. Plány má tentoraz TA3

Na túto tému sa vyjadrila aj samotná herečka. Jej odpoveď však nepoteší. Na otázku, či je možnosť, že sa vráti do seriálu Snow odpovedala priamo: „Nie. Myslím, že som skončila,“ povedala Clarke.

Už 22. augusta štartuje prvý spin-off Rod draka!

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Emilia Clarke #Hra o tróny #Kit Harington #Game of Thrones