Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nepodarená verzia Čarodejníc to má zrátané! Na pôvodný seriál si ani nesiahla

Nová verzia kultového seriálu Charmed nebude pokračovať. Televízia The CW končí nakrúcanie po štyroch sériách. Pôvodný seriál sa dočkal až ôsmich.

11.08.2022 06:00
charmed, čarodejnice, Foto:
Nová verzia Čarodejníc má smolu. Končí sa po štyroch rokoch vysielania.
debata
star trek, discovery, Čítajte aj Experimentovať s trpezlivosťou divákov sa neoplatí! Tento seriál na to nepekne doplatil

Je dočarované! Najmenšia celonárodná televízia The CW tento rok poriadne prekvapila, keď pochovala až sedem svojich hraných seriálov. Všetko to súvisí s jej predajom, keď o stanicu prejavilo záujem viacero veľkých hráčov a tí chcú mať televíziu v dobrej finančnej kondícii. To však znamenalo, že sa skončili časy, keď sa umelo predlžovali málo výkonné seriály. Vďaka tomu sa v ostatných rokoch vysielali viaceré tituly, ktoré by inak boli dávno zrušené.

tvoja tvár znie povedome, nové logo, Čítajte aj Prvé mená markizáckej jesennej šou sú známe! Jedno väčšie prekvapenie ako druhé

To je aj prípad seriál Charmed, ktorý mal premiéru pred štyrmi rokmi a od začiatku zaskočil fanúšikov svojou kvalitou. Nové Čarodejnice sa úrovni pôvodného seriálu ani len nepriblížili a dodnes skalní diváci volajú po tom, aby sa nejakým spôsobom na obrazovky vrátila pôvodná zostava. Doteraz sa tak nestalo a nič nenasvedčuje tomu, že by sa sestry Halliwellové mali vrátiť.

markíza, Čítajte aj Revolučné zmeny v Markíze: Toto sa na jej televíznych obrazovkách nestalo roky

Zdá sa, že značka Charmed opäť smeruje na niekoľkoročný odpočinok, keďže nová verzia seriálu sa končí. Prekvapenie to nie je. Okrem katastrofálnej sledovanosti, ktorú seriál dlhodobo dosahoval, sa fanúšikom nepáčili ani zápletky a rozhodne nie ani hlavné predstaviteľky. Štvrtej sérii nepomohol ani fakt, že tvorcovia zrecyklovali príbeh s novou sestrou. V minulosti to Čarodejnice naštartovalo a seriál sa posunul, nová verzia na tomto definitívne stroskotala. Výkon nových častí sa pohyboval na slabučkých hodnotách, okolo 670-tisíc divákov si púšťalo premiérové epizódy s ratingom 0,1.

miňo Čítajte aj Nedele bez Pečie celé Slovensko, soboty bez Záhad tela a koniec Trojky. Aj to sú plány šéfa RTVS

Seriál jednoducho už nemal šancu na ďalšie prežitie. Paradoxne nikto za ním nesmúti a pre mnohých je to úľava, že tento nepodarený reboot zmizne z obrazoviek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Charmed #Čarodejnice