Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dosť bolo Avengerov! Marvel predstaví seriál s úplne novým superhrdinom

Streamovacia služba Disney+ počas tohtoročnej jari predstaví divákom novú fázu seriálov od Marvelu. Na obraz sa dostanú úplne nové postavy, ktoré doteraz nedostali priestor.

16.02.2022 07:00
moon knight, Foto:
Už 30. marca sa divákom predstaví nový Marvel seriál - Moon Knight.
debata
zaklínač, witcher, henry cavill, Čítajte aj Na Netflix sa rúti chuťovka zo sveta Zaklínačov! Nový seriál vyzerá super

V roku 2021 online služba Disney+ spustila novú fázu Marvel seriálov, ktoré sú priamo prepojené s filmovým univerzom. Ponúkla štyri hrané tituly – WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, Hawkeye, tieto tituly doplnil ešte animovaný a fanúšikmi oceňovaný seriál What If…

Velky cerveny pes Clifford2 Čítajte aj Chcete vidieť, ktorú rodinnú komédiu diváci milujú a kritici ju rozniesli na kopytách?

Všetky hrané seriály priniesli hviezdnu účasť, objavili sa v nich herci z filmov, pričom boli priamo ovplyvnené udalosťami z Avengers: Endgame. A zároveň boli odrazovým mostíkom pre ďalšie filmy. Celý tento prepojený vesmír filmov sa ešte viac zamotal a rozrástol sa o seriály. Fanúšikovia Marvelu musia teda veľmi pozorne sledovať všetky tituly, ktoré vychádzajú, aby nestratili niť. To sa však môže Marvelu a Disney aj vypomstiť.

doctor strange in the multiverse of madness, Čítajte aj Bude Spider-Man slabý odvar? Marvel servíruje epický trailer k ďalšej novinke

Avšak tento rok sa začne nová seriálová fáza. Už 30. marca sa predstaví úplná novinka – seriál Moon Knight. Pôjde o úplne nový príbeh, úplne novú postavu. Komiksový gigant sa teda pustí do predstavenia nových superhrdinov!

Moon Knight rozpovie príbeh obyčajného smrteľníka Stevena Granta, ktorý trpí poruchou osobnosti a jeho stav sa začne rapídne zhoršovať. Steven čoraz častejšie vidí záblesky iného života a to ho ničí. Dostáva sa na okraj spoločnosti, avšak poddá sa volaniu a začne pátrať po pôvode svojich halucinácií. Postupne zisťuje, že nie je blázon a je predurčený byť hrdinom. Spojí sily s dávnym egyptským bohom a stane sa Moon Knightom!

čo ja viem, merčiak, Čítajte aj RTVS si zavarila! Nová sezóna Merčiakovej zábavnej šou s nepríjemným prepadom

V hlavnej úlohe sa objaví súčasná veľká herecká hviezda – Oscar Isaac! Pozrite si prvý trailer k novému seriálu…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Marvel #Oscar Isaac #Disney+ #seriál Moon Knight