Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Bude Spider-Man slabý odvar? Marvel servíruje epický trailer k ďalšej novinke

Marvel prinesie tento rok epické filmy! Zdá sa, že druhá sólovka o Doctorovi Strangeovi prekoná v kvalite aj Spider-Mana!

15.02.2022 07:00
doctor strange in the multiverse of madness, Foto:
Druhá sólovka s Doctorom Strangeom príde do kín začiatkom mája!
debata (2)
survivor, Čítajte aj Ťažké časy pre Markízu: S okamžitou platnosťou radikálne opäť mení program

Ešte stále je svet nadšený z tretieho Spider-Mana, ktorý bol splneným snom všetkých fanúšikov tohto superhrdinu. Na jednom plátne sa zišli hrdinovia zo všetkých filmových sérií. Marvel opäť dokázal, že vie vytvoriť dokonalý zážitok. Všetko však zmenil plnohodnotný trailer k druhému sólovému filmu o Doctorovi Strangeovi. Film Doctor Strange in the Multiverse of Madness prinesie zásadnejšie udalosti, ktoré otrasú celý vybudovaním univerzom filmov.

pán prsteňov, Čítajte aj Dychberúce zábery! Seriálový Pán prsteňov konečne odhalil svoju podobu

Májová premiéra sa nezadržateľne blíži a počas Super Bowlu vznikla ideálna príležitosť predstaviť trailer plný nových záberov a najmä náznakov, ktoré nenechajú žiadneho komiksového fanúšika chladným. Režisér Sam Raimi (vytvoril pôvodnú trilógiu o Spider-Manovi s Tobeym Magueirom) sa doslova vybláznil a vytvoril odrazový mostík pre úplne nové a neobmedzené možnosti v Marvel svete.

čo ja viem, merčiak, Čítajte aj RTVS si zavarila! Nová sezóna Merčiakovej zábavnej šou s nepríjemným prepadom

Fanúšikovia však musia prísť do kina pripravení! Druhý Doctor Strange bude mať totiž prepojenia s Marvel seriálmi WandaVision a Loki, ktoré minulý rok uviedla streamovacia služba Disney+. Dôležitý je aj tretí Spider-Man. Pointa filmu nadviaže na udalosti, keď sa narušila rovnováha v multiverze a teraz sa všetko totálne rozpadlo. Jediný, kto to môže vyskladať do pôvodného stavu je mocný čarodejník Doctor Strange. V tomto boji nebude sám, na pomoc mu príde ďalší člen z Avengerov – Wanda alias Scarlet Witch.

Dolittle Čítajte aj Čo sa deje na Netflixe? Prichádza dobrodružný Dolittle, texaský masaker aj letecké katastrofy

Trailer k novému filmu ponúka zbesilú, šialenú akciu plnú fantastických vizuálnych efektov a náznak hutného deja, v ktorom sa môže objaviť v podstate ktokoľvek. A presne toto aj nedočkaví diváci očakávajú, že film bude plný zaujímavých cameo prekvapení. Asi najviac lomcuje možné uvedenie X-menov do Marvel univerza. Zdá sa, že súčasťou traileru aj niekoľkosekundová sekvencia s Patrickom Stewartom alias Profesorom X. Práve X-meni boli dlhé roky horúcou témou, keďže Marvel si nevedel vymôcť späť práva k zaobchádzaniu s touto franšízou.

chlap, šéfka, duch, Čítajte aj Veľký úspech! Slovenskí tvorcovia valcujú v Čechách, nakrúcajú tam najviac seriálov

Po rokoch sa to konečne podarilo, avšak nebol ideálny priestor uviesť mutantov do rozvetveného sveta, ktorý Marvel vybudoval. Práve druhý Doctor Strange by mohol byť vstupnou bránou pre úplný reštart týchto postáv, ktoré pred rokmi vládli kinám a postupne sa dostali do kreatívnej slepej uličky. A Marvel veľmi chce ich reštart a naplno ich začleniť do svojho sveta!

Pozrite si najnovší trailer k filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Do slovenských kín dorazí už v máji!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Benedict Cumberbatch #Marvel #Doctor Strange #Doctor Strange in the Multiverse of Madness