Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chcete vidieť, ktorú rodinnú komédiu diváci milujú a kritici ju rozniesli na kopytách?

Váš pes bude taký veľký, ako ho ľúbite, hovorí sa v novom filme. Pozrite si upútavku!

16.02.2022 07:00
Velky cerveny pes Clifford2 Foto:
Veľký červený pes Clifford bol pôvodne malý psík, ktorý narástol do úctyhodných rozmerov. Nový film v kinách je rodinnou komédiou.
debata

Film Veľký červený pes Clifford, ktorý prichádza 17. februára do kín, je jedným z tých, ktorý diváci milujú a kritici preň nedokážu nájsť žiadne superlatívy. Hraný film o veľkom červenom psovi totiž vychádza z rovnomennej knižnej predlohy a obľúbenej detskej knižke Normana Birdwella sa nevyrovná, zhodujú sa filmoví recenzenti na portáli RottenTomatoes­.com.

Recenzie z radov filmových fanúšikov zase film odporúčajú pre malých divákov, bez ohľadu na to, či knihy čítali alebo nie.

Tereza Kostková Čítajte aj S filmovou Ivanou by som sa asi tiež chcela rozviesť, hovorí herečka Tereza Kostková o novej evitovke

Zápletka vo filme vychádza z toho, že hlavná hrdinka Emily si domov prinesie psa. Z malého, milého červeného šteniatka zrazu narastie veľký, milý zver. Pre život v New Yorku je červený chlpáč veľmi nepraktický… Film Veľký červený pes Clifford, ktorý prichádza do kín 17. februára vychádza zo zaujímavej premisy, že váš pes bude taký veľký, ako ho ľúbite.

Pozrite si upútavku na film Veľký červený pes Clifford:

Video
Upútavka k filmu Veľký červený pes Clifford.

Emily (Darby Campová) práve nastúpila do novej školy, kde sa na ňu všetci spolužiaci pozerajú cez prsty, pretože je podľa nich čudná. Keď jej mama odíde na služobnú cestu, Emily má na starosť jej nezodpovedný strýko Casey (Jack Whitehall), ktorý priťahuje katastrofy.

zväčšiť Veľký červený pes Clifford bol pôvodne malý... Foto: CinemArt
Velky cerveny pes Clifford3 Veľký červený pes Clifford bol pôvodne malý psík, ktorý narástol do úctyhodných rozmerov.

Cestou do školy sa Emily ocitne vo zvláštnom stane chovateľa zvierat, pána Birdwella (britský herec John Cleese), a okamžite sa zamiluje do malého červeného šteniatka. Šteniatko sa schová do školskej tašky ničnetušiaceho dievčatka a Emily ho objaví až doma. Clifford, ako ho nazve, veľmi rýchlo narastie do obrovských rozmerov Emily ho nemá komu vrátiť, pretože pán Birdwell záhadne zmizol.

Na Emily čaká najväčšie dobrodružstvo, aké kedy zažila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trailer #Veľký červený pes Clifford