Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Na Netflix sa rúti chuťovka zo sveta Zaklínačov! Nový seriál vyzerá super

Nie je tajomstvom, že Netflix chce v najbližších rokoch naplno využiť značku The Witcher (Zaklínač). Postupne pribudne viacero spin-off seriálov.

16.02.2022 07:00
zaklínač, witcher, henry cavill, Foto:
Tento rok na Netflixe uvidíte prvý hraný spin-off.
debata
Velky cerveny pes Clifford2 Čítajte aj Chcete vidieť, ktorú rodinnú komédiu diváci milujú a kritici ju rozniesli na kopytách?

Všetko sa to začalo v roku 2019, keď streamovací gigant uviedol prvú sériu Zaklínača, neskôr k tomu pribudol aj animovaný seriál. V roku 2022 túto zostavu rozšíri nový hraný seriál! Diváci sa nemusia báť o osud pôvodného seriálu. Ten má budúcnosť istú. Tretia séria by sa mala začať nakrúcať počas tohtoročnej jari. Kým však bude pripravená na vysielania ďalšia osmička epizód, pozornosť si ukradne spin-off, ktorý predstaví zaujímavý námet.

čo ja viem, merčiak, Čítajte aj RTVS si zavarila! Nová sezóna Merčiakovej zábavnej šou s nepríjemným prepadom

Netflix ešte tento rok predstaví seriál Zaklínač: Pokrvné puto a ešte k tomu je vonku prvý teaser trailer. Fanúšikovia sa dočkajú nového príbehu, nových postáv a čiastočného prepojenia s pôvodným seriálom, keďže rozprávačom deja bude Marigold v podaní herca Joeyho Bateya. Novinka rozpovie príbeh o zrode Zaklínačov, dej sa posunie o 1 200 rokov pred udalosti z pôvodného seriálu. Miniséria ponúkne zaujímavý a najmä atraktívny príbeh.

pán prsteňov, Čítajte aj Dychberúce zábery! Seriálový Pán prsteňov konečne odhalil svoju podobu

Kontinent bude vyzerať úplne inak, pomery budú iné, ale aj prostredie. Prečo vznikli Zaklínači? Odkiaľ sa vzali monštrá, pred ktorými chránia kráľovstvá? Presný dátum premiéry Netflix ešte nepotvrdil, ale očakáva sa, že seriál bude mať premiéru ešte v prvej polovici tohto roka.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Witcher #The Witcher: Blood Origin