Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tvrdé obvinenia voči moderátorovi Markízy: Týranie, bitky, vyhrážanie sa, nástup na liečenie

Nestáva sa tak často, aby najsledovanejšia televízia čelila takémuto škandálu. Jeden z jej moderátorov jej poriadne zavaril a má na krku obrovský problém.

11.04.2023 17:30
debata (33)
TV programy Čítajte aj Klamstvo, Nemocnica alebo Dunaj? Diváci majú jasno, ktorý program je ich favoritom

V čase, keď sa neustále rozpráva o duševnom zdraví, problematike fyzického násilia, ktoré počas pandémie a po nej zažíva strašidelný vzostup, televízia Markíza čelí problému. Jedna z jej tvárí – Tomy Kotty (Tomáš Drahoš), ktorá ešte pred časom moderovala jeden z najviac diváckych úspešných formátov, čelí obvineniam jeho partnerky, že ju psychicky, ale aj fyzicky dlhodobo týral. Všetko vygradovalo krvavou bitkou pred mesiacom a následne sa influencerka Ráchel Karnížová rozhodla, že viac nebude mlčať a dnes zverejnila svoje trápenie.

Moderátor Tomy Kotty v Markíze skončil. Foto: TV Markíza
tomy kotty, farma, Moderátor Tomy Kotty v Markíze skončil.
posledné kráľovstvo, Čítajte aj Seriálový apríl: Dve veľké rozlúčky s týmito hitmi a jeden skvelý bonus

Na sociálnej sieti pridala rozsiahlu fotodokumentáciu aj s príslušným komentárom, v ktorom jasne hovorí, že sa nechce mstiť svojmu expriateľovi, ale chce, aby nič podobné nestalo iným ženám. Ukázalo sa, že influencerka dlhodobo čelila desivým situáciám a trvalému psychickému týraniu, ktoré sa neskôr zmenilo aj na fyzické. Najmä, keď bol pod vplyvom alkoholu. Po poslednom incidente skončila v nemocnici.

Ráchel Karnižová na sociálnej sieti zverejnila... Foto: instagram.com/rachellkka/
Ráchel Karnižová Ráchel Karnižová na sociálnej sieti zverejnila sériu fotiek, v ktorej ukázala následky fyzického násilia.
TV Prima prima plus, televízia, telka, televízor, Čítajte aj Vypínanie českých staníc pokračuje: Diváci tohto operátora si programy Primy nepozrú

Kotty moderoval Farmu Extra, kde diváci videli viac z obľúbenej reality a nezmestilo sa to do klasickej epizódy. Objavil sa ako hosť aj v relácii Bez ruže, čo je obdobný televízny magazín mapujúci zákulisie Ruže pre nevestu.

„Nebudem sa k tomu siahodlho vyjadrovať. Áno, žiaľ, je to pravda a veľmi, ani neviete ako, ma to po ľudskej a mužskej stránke mrzí. Toto, čo som spravil, je niečo, čo sa nedá ospravedlniť a nemá sa toto stávať, nikdy za žiadnych okolností. Aj preto som sa rozhodol dnešným dňom nastúpiť na liečbu, a tak ako som Ráchel veľmi miloval a stále milujem, mi to doteraz moja hlava neberie, čo sa stalo, chcem nielen jej, ale aj sebe dokázať, že sa viem zmeniť a byť lepším človekom a mužom,“ povedal pre televíziu Markíza Drahoš.

druhá šanca, Čítajte aj Megaúspešná Druhá šanca smeruje do USA! Neuveríte, čo Američania spravia s hlavným hrdinom

Po napadnutí nielenže môže čeliť trestnému stíhaniu, hoci jeho bývalá priateľka ho naňho nepodala, skončil aj v samotnej Markíze. „Televízia Markíza odsudzuje akékoľvek formy násilného správania. Takéto správanie u kohokoľvek považujeme za prekážku spolupráce,“ znie oficiálne stanovisko televízie a zároveň kompetentní podčiarkujú potrebu hlásenia domáceho násilia na bezplatnej linke Zastavme násilie.

hra o tróny, game of thrones, drak, drogon, Čítajte aj Toto bude bomba: Hra o tróny môže dostať seriál, ktorý by bol splneným snom

Vyzerá to tak, že by si televízie mali dávať väčší pozor pri výbere influencerov do jednotlivých programov. Namiesto počtu followerov by si mali overiť, či majú aspoň štipku talentu a sú psychicky spôsobilí vykonávať takúto prácu, aby sa nestalo, že sa niekoľko mesiacov objavuje vo formátoch človek, z ktorého sa vykryštalizuje labilná osobnosť s problémami s alkoholom a psychikou.

© Autorské práva vyhradené

33 debata chyba
Viac na túto tému: #domáce násilie #TV Markíza #Farma 14 #Ráchel Karnížová