Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Prestávka pri cestovaní autom, ktorú by si vybral váš pes. Na odpočívadle pri diaľnici sa môže vybehať

Pre štvornohých miláčikov už nemusí byť cestovanie stresujúce.

22.05.2023 06:00
McDonald’s Foto:
McDonald’s v máji otvoril pri reštaurácii Triblavina výbeh pre psov.
debata (1)
TV Markíza, logo Čítajte aj Markíza odložila štart novej televízie o rok, poistila si však tri názvy. Ktoré sú to?

Dlhé cesty autom môžu byť výzvou. Niektorých ľudí zvykne trápiť nevoľnosť, iných dlhé a únavné sedenie. Pre našich štvornohých miláčikov je cestovanie autom často dokonca oveľa stresujúcejšie.

Pustiť svojho psíka z vôdzky na odpočívadlách v blízkosti diaľnic sa však odváži málokto. McDonald’s sa preto rozhodol od mája otvoriť nové venčisko – miesto, kde si každý pes užije slobodný výbeh.

nikol, Čítajte aj Potvrdené! Američania uvidia hviezdny seriál, ktorý nakrútila aj Markíza

Bezpečný priestor pre psov aj ich majiteľov

S riešením pohodlného oddychu pre psy aj ich majiteľov na cestách prichádza spoločnosť McDonald’s pri svojej reštaurácii na diaľničnom exite Triblavina medzi Bratislavou a Sencom, ktorú otvorila minulý rok.

„Sme radi, že týmto ponúkame motoristom možnosť na príjemnú prestávku, v rámci ktorej si môžu chvíľku odpočinúť od šoférovania a občerstviť sa,“ hovorí Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald's na Slovensku a v Česku.

Priestor s výbehom o veľkosti 5 × 18 m sa nachádza hneď vedľa terasy, vďaka čomu si zákazníci môžu vychutnať obľúbené menu pri pohľade na svojho štvornohého miláčika. Pre tých majiteľov, ktorí chcú mať svojho psíka pod drobnohľadom, reštaurácia do výbehu umiestnila aj veľký stôl s možnosťou objednať si jedlo pomocou MyOrder. Okrem dôležitého vybavenia ako miska na vodu či kôš na exkrementy, ponúka výbeh taktiež trhaciu tyč či preliezku s tunelom.

McDonald's Triblavina Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
McDonald’s v máji otvoril pri reštaurácii...

„Súčasťou reštaurácie je obľúbený McDrive pre tých, ktorí sa ponáhľajú. Pre ostatných návštevníkov je pred prevádzkou prichystaných celkovo 41 parkovacích miest a dve miesta pre autobusy. Nechýbajú ani dve rýchlo nabíjacie stanice pre elektromobily. V exteriéri reštaurácie sa nachádza vonkajšie detské ihrisko – playland a venčisko pre štvornohých cestovateľov,“ Poláčeková.

druhá šanca, Čítajte aj Maštalíra opäť vystrieda Koleník. Markíza vracia do vysielania seriálový megahit

„Rozumieme, že štvornohí miláčikovia sú plnohodnotnou súčasťou rodín našich návštevníkov a nezriedka ich sprevádzajú na cestách. Parkoviská v blízkosti diaľnic zvyčajne neposkytujú možnosti voľného výbehu pre psov, preto sme sa rozhodli vytvoriť komfortný a bezpečný priestor na aktívny oddych, ktorý psy potrebujú,“ vysvetľuje franšízový partner spoločnosti, Anton Novotný, ktorý reštauráciu na diaľničnom exite Triblavina prevádzkuje.

McDonald’s Čítajte viac McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #McDonald’s