Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

McDonald’s má na Slovensku veľké plány: Pezinkom sa to nekončí, expanzia do menších miest naberie obrátky

Typické zlaté oblúky budú čoskoro vidieť v ďalších mestách po Slovensku.

20.04.2023 06:00
McDonald’s Foto:
Nová reštaurácia McDonald’s v Pezinku.
debata (1)
hra o tróny, game of thrones, drogon, drak, Čítajte aj Bude sa nakrúcať ďalší seriál o Hre o tróny: Príbeh poriadne prekvapí

McDonald's je najväčším prevádzkovateľom reštaurácií na Slovensku. Prvú reštauráciu otvoril ešte v roku 1995 v Banskej Bystrici a po 27 rokoch pôsobenia na slovenskom trhu sa ich počet vyšplhal na číslo 41.

Jubilejnú 40. reštauráciu otvoril McDonald’s tento rok diaľnici D3 Dolný Hričov ako svoju tretiu diaľničnú prevádzku na Slovensku. Rozsiahlou rekonštrukciou prechádza reštaurácia v rozširujúcom sa nákupnom centre Eurovea, ktorá sa po dokončení stane najväčšou reštauráciou McDonald’s na Slovensku. Zatiaľ posledná, 41. reštaurácia, pribudla len pred týždňom v Pezinku.

McDonald’s v Pezinku Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Nová reštaurácia McDonald’s v Pezinku.

Expanzia reštaurácií McDonald’s do menších miest sa však Pezinkom nekončí. Typické zlaté oblúky budú čoskoro vidieť aj v ďalších mestách po Slovensku. Kým za posledných desať rokov otvorila spoločnosť na Slovensku „len“ desať reštaurácií, odteraz budú pribúdať výrazne rýchlejším tempom.

Primark Čítajte aj Až teraz Slovensko spozná nákupný ošiaľ: Najočakávanejší svetový obchod pozná dátum otvorenia

„Naším plánom je otvárať najbližšie roky 3 až 5 prevádzok ročne naprieč celým Slovenskom, pričom aktuálne vyhľadávame atraktívne miesta pre možnú výstavbu. Nateraz vám však, bohužiaľ, nemôžeme potvrdiť žiadnu konkrétnu lokalitu, uviedla pre Mediaklik Lucia Poláčeková, PR manažérka pre McDonald’s na Slovensku.

Kým spoločnosť svoje ďalšie plány neprezrádza, bývalý primátor mesta Galanta Peter Paška na sociálnej sieti uviedol, že McDonald’s bude aj v Galante a tiež v ďalšom meste v regióne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #McDonald’s