Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Súboj generácii na novej Farme bude poriadne vyhrotený: Otrasú hrou títo súťažiaci?

Farma s jej 15. sériou sa nezadržateľne blíži... Všetko vypukne od 4. septembra.

25.08.2023 06:00
farma 15, Foto:
Stredná generácia vo Farme 15, ktorá štartuje 4. septembra.
debata (1)
farma 15, farma, Čítajte aj Bude to najkonfliktnejšia Farma vôbec? Takto vyzerá najmladšia generácia bojovníkov

„Farma je jednoznačne najobľúbenejšou a najdlhšie vysielanou reality šou na slovenskom televíznom trhu. Veľmi si vážime neutíchajúcu divácku priazeň a opäť sme urobili všetko pre to, aby sme Farmu citlivo inovovali a priniesli ju diváčkam a divákom v tej najatraktívnejšej podobe, plnú emócií a zaujímavého diania,“ povedala Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

televizor Čítajte aj V hre je rekordná pokuta: Vypomstí sa Markíze a Jojke snaha vypnúť české stanice na Slovensku?

Tentokrát to na statku bude o „súboji generácií“, kedy o atraktívnu finančnú odmenu zabojuje 15 farmárov, rozdelených do troch skupín podľa generácie. Máme proti sebe postavené tri skupiny po päť ľudí. Každá sa narodila v inom období.

možné je všetko, Čítajte aj Markíza odtajnila plány o novej šou: Bude to niečo veľkolepé plné zvučných mien

Skupina X je generácia ľudí, ktorá sa narodila pred rokom 89, skupina Y sú deti 90-tych rokov, ktoré si pamätajú na slobodu a to všetko pekné, čo prišlo s týmto obdobím a potom tu máme najnovšiu generáciu, skupinu Z, narodenú po roku 2000. Práve Farma ukáže, ktorá generácia uspeje – či tí, ktorí sú najstarší a majú najviac skúseností, či stredná generácia, ktorá má najviac síl, pozná svet a nebojí sa alebo to bude mladá generácia, ktorá predpokladáme, že bude veľmi dobre zvládať náročnú hru, ktorú ma pre nich Alica pripravenú, ale je zároveň úplne iná od ostatných.

Pečie celé Slovensko III Čítajte aj Kedy sa na obrazovky vráti Pečie celé Slovensko? Diváci si musia počkať, najprv bude mať premiéru úplne nová šou RTVS

Fanúšikovia obľúbenej šou sa znovu môžu tešiť na staronové prostredie Považského Inovca, nekompromisnú Alicu, nový typ farmárčenia spojený s množstvo noviniek a osviežené pravidlá. Opäť nebudú chýbať ani napínavé duely či jednotlivé epizódy, v ktorých sa bude striedať smiech, slzy, vtipné i dramatické situácie, a tak ako vždy budú plné nečakaných zvratov. Tohtoročná Farma ukáže život na statku, ktorý sa žil 100 rokov dozadu, vnímanými tými, ktorí majú dnes 40, ale zároveň aj očami dvadsiatnikov. Každý divák si tak počas niekoľkých mesiacov nájde svojho hrdinu.

Stredná generácia vo Farme 15! Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
SÁRA VRABLECOVÁ v 15. sérii Farmy,
dunaj ,nemocnica, Čítajte aj Dunaj a Nemocnica sú späť: Len jeden seriálový hit si pripísal suverénne víťazstvo

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2023/2024 #Farma 15