Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zabudnite na Supermana a Batmana: Filmový gigant to skúsi na divákov s niečím iným

Spoznajte úplne nového hrdinu, ktorý sa na striebornom plátne objaví po prvýkrát.

19.04.2023 06:00
Blue Beetle Foto:
Prvé zábery z nového filmu Blue Beetle, ktorý dorazí na Slovensko 17. augusta.
debata
televízor, elektro, TV, ovládač Čítajte aj Čaká Slovákov lavína vypínania českých staníc? Toto hovoria televízni operátori

Počuli ste už o superhrdinovi s prezývkou Blue Beetle (Modrý chrobák)? Fanúšikom komiksového sveta vydavateľstva DC Comics je dobre známy, na filmové plátna príde táto unikátna postava prvýkrát v lete, presnejšie 17. augusta, kedy do kín vstúpi rovnomenná snímka. Práve zverejnený prvý trailer naznačuje, že sa budeme môcť tešiť na zábavnú jazdu, plnú technických vychytávok, ktoré nás prekvapia podobne ako hlavného hrdinu.

Southbank Čítajte aj Zanedbané nábrežie dostane futuristickú tvár. Takto bude vyzerať nové centrum Bratislavy

Týmto hrdinom je čerstvý absolvent Jaime Reyes, ktorý sa na začiatku príbehu vracia domov z vysokej školy, plný túžob po parádnej budúcnosti. Zisťuje však, že jeho domov už nie je taký, aký býval. Keď sa snaží nájsť si svoje miesto vo svete, do Jaimeho rúk sa nečakane dostane mimozemská biotechnológia: Skarabeus. Keď si Scarabeus náhle vyberie Jaimeho za svojho symbiotického hostiteľa, dostane mladík neuveriteľný oblek, pripomínajúci brnenie, ktoré navždy zmení jeho osud.

Prvé zábery z nového filmu Blue Beetle, ktorý... Foto: Continental Film
Blue Beetle Prvé zábery z nového filmu Blue Beetle, ktorý dorazí na Slovensko 17. augusta.
televízor, televízia, ovládač, Čítajte aj Vráti Orange české stanice? Rokovali sme s Primou a odpoveď bola jednoznačná, hovorí operátor

V hlavnej úlohe komiksovej snímky sa predstavuje herec Xolo Maridueña, ktorého môžu aj slovenskí diváci poznať zo seriálu Cobra Kai, no pre ktorého pôjde o prvú takto výraznú filmovú úlohu. Trailer naznačuje, že do nej vložil všetko a naozaj si ju užíva. Okrem neho sa vo filme objavia napríklad Harvey Guillén, známy z kultového seriálu Čo robíme v temnotách, alebo legendárna herečka Susan Sarandon, ktorá sa zhostí roly protivníčky hlavného hrdinu.

Patrik Herman, Občan za dverami Čítajte aj Patrik Herman sa vrátil na obrazovky. Ako sa mu darilo s vynovenou reláciou Občan za dverami?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #DC Comics #Blue Beetle