Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fantastická správa potvrdená: Seriálový návrat takmer po 20 rokoch a uvidia ho aj Slováci

Ktorý seriálový hit dorazí k Slovákom? Bude to nový Frasier, ktorý má 12. októbra premiéru v USA. V novembri ho uvidia aj slovenskí fanúšikovia na streamovacej platforme SkyShowtime.

12.10.2023 06:00
Frasier, Foto:
Záber z nového pokračovania Frasiera.
debata
TA3 Čítajte aj Televíziu ta3 opúšťa legendárny moderátor: Jeho tvár a hlas pozná každý Slovák

Nový seriál, v ktorom hrá hlavnú úlohu a produkuje ho Kelsey Grammer, sleduje Frasiera Cranea (Grammer) v ďalšej kapitole jeho života, keď sa vracia do Bostonu v Massachusetts, kde ho čakajú nové výzvy, nové vzťahy a jeden alebo dva staré sny, ktoré si chce konečne splniť.

Ďapalovce / Zemetrasenie / Čítajte aj Americká spoločnosť, ktorá ovláda počasie, spôsobila zemetrasenie na Slovensku. Tento šialený hoax koluje Slovenskom

Frasier je opäť v budove! Okrem Grammera si v novom seriáli zahrajú Jack Cutmore-Scott ako Frasierov syn Freddy; Nicholas Lyndhurst ako Frasierov starý kamarát z vysokej školy, z ktorého sa stal univerzitný profesor Alan; Toks Olagundoye ako Olivia, Alanova kolegyňa a vedúca katedry psychológie na univerzite; Jess Salgueiro ako Freddyho spolubývajúca Eve; a Anders Keith ako Frasierov synovec David.

Immocap Bottova Čítajte aj Nové centrum Bratislavy rozšíri ďalšia štýlová budova. Pozrite sa, ako bude vyzerať

Sklamaním je fakt, že v seriáli sa neobjaví Frasierov brat Niles, avšak takisto by mal byť spomenutý v deji. Hovorí sa, že herec David Hyde Pierce odmietol ponuku vrátiť sa do seriálu.

dôchodkyne, seniori, matka, dcéra, dôchodkyňa Čítajte aj Seniori sú náchylní naletieť podvodníkom. Polícia varuje príbuzných a odporúča razantnú zmenu

Tvorcovia nezabudnú ani na herca Johna Mahoneyho alias Martina Cranea, ktorý zomrel v roku 2018. Bude neodmysliteľnou súčasťou nového pokračovania. Producenti nechcú prezradiť dojemný odkaz na Martina, avšak skalní fanúšikovia budú mimoriadne spokojní. Aby toho nebolo málo, bar, do ktorého bude Frasier v Bostone chodiť sa bude volať U Mahoneyho.

Frasier je jedným z najúspešnejších amerických sitcomov. Seriál sa vysielal 11 sezón – v rokoch 1993–2004 – a získal 37 cien Emmy vrátane piatich za najlepší komediálny seriál.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Frasier #SkyShowtime