Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televíziu ta3 opúšťa legendárny moderátor: Jeho tvár a hlas pozná každý Slovák

Najsledovanejšia spravodajská televízia stráca moderátorskú legendu. TA3 opúšťa po viac ako 20 rokoch.

11.10.2023 11:55
debata (8)
titulka-novy-cas Čítajte aj Je to definitívne: Nový čas zmenil majiteľa, aká bola cena?

Moderátor Dušan Gabáni pracoval pre ta3 od jej vzniku, od roku 2001. Sedemde­siatsedemročný moderátor a redaktor začal svoju kariéru v roku 1972 vo vtedajšej STV, kde komentoval športové prenosy naprieč celým spektrom. Následne v roku 2001 prestúpil do spravodajskej ta3. V roku 2012 ho v ankete OTO uviedli do Siene slávy.

Immocap Bottova Čítajte aj Nové centrum Bratislavy rozšíri ďalšia štýlová budova. Pozrite sa, ako bude vyzerať

"Áno, môžem potvrdiť ukončenie našej dlhoročnej spolupráce s Dušanom Gabánim, ktorý je doslova moderátorskou legendou v športovom svete. Je skutočne neuveriteľné, že jeho kariéra trvá viac ako pol storočie a v ta3 viac ako 20 rokov.

Dušan Gabáni odchádza z televízie ta3 Foto: reprofoto/ta3
Dušan Gabáni Dušan Gabáni odchádza z televízie ta3

Televízia ta3 je Dušanovi nesmierne vďačná za jeho prínosnú prácu a želáme mu všetko dobré. Veríme, že naše cesty sa s touto legendou ešte stretnú, pretože ho radi privítame v ta3 ako váženého hosťa," povedala pre Mediaklik Oľga Dúbravská, riaditeľka komunikácie a strategického rozvoja.

fico, čaputová Čítajte viac Čaputová a Danko vyzerali ako na nevydarenom rande: Slovenské internety sa zabávajú na povolebnej situácii

Ide o druhý veľký moderátorsky odchod v tomto roku. V apríli opustila rady ta3 Anka Žitná. Najprv bola moderátorkou relácie V politike, kde sa striedala s vtedajším moderátorom relácie Norbertom Dolinským, neskôr bola tvárou pravidelnej diskusnej relácie Tak takto?!.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #TV TA3