Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jeden z najväčších seriálových hitov Netflixu sa vracia: Ako sa rozlúči s hlavnou postavou?

Konečne je to tu! Tretia séria už vo štvrtok vtrhne na Netflix.

29.06.2023 06:00
witcher, zaklínač, henry cavill, Foto:
Tretia séria Zaklínača konečne prichádza.
debata
SR Hokej Extraliga 1. kolo Poprad Slovan POX Čítajte aj Strata práv na hokejovú extraligu: Rada RTVS viní zo zlyhania Machaja, ten viní hokejový zväz

Prvá polovica tretej série je dostupná. Diváci a fanúšikovia si na ňu museli počkať rok a pol. Netflix rozdelil najnovšie pokračovanie na dve polovice, po vzore svojich najväčších hitov – Stranger Things, Manifest, Firefly Lane. Prvých päť epizód štartuje 29. júna, na zostávajúce tri si budú musieť počkať do 27. júla.

Hit roka, 1994 Čítajte aj Je dobojované. Hit roka sa rozlúčil s poslednou epizódou, diváckym hitom sa nestal

Práve na koniec série smeruje najväčšia pozornosť, keďže to budú posledné zábery pre Henryho Cavilla ako Geralta z Rivie. Ako sa tvorcovia vysporiadajú s tým, že herec v tejto úlohe končí? Ako tento fakt zakomponujú do deja? Ako predstavia nového herca, ktorý úlohu preberie? Práve to sú zároveň najväčšie tajomstvá, ktoré tvorcovia taja.

amanda bynes, bynes, Čítajte aj Mohla byť hereckou hviezdou, teraz je na totálnom dne: Na ulici by ste sa jej vyhli oblúkom

Ako pri každej vojne, tak aj teraz si každý musí vybrať stranu, na ktorej bude bojovať. Neutralita neexistuje. Alebo? Jedinou nádejou je Ciri, ktorú Geralt a Yenefer sprevádza. Lenže mladé dievča je najhľadanejšou osobou a jej hlavu chce každý. Plnohodnotný trailer k tretej sérii sľubuje opäť bombastickú akciu, ale aj neodvratný začiatok chaosu a vojny, ktorá môže znamenať koniec pre celý Kontinent.

Planetárium Čítajte aj Planetárium v Bratislave nebude. Aktivisti kritizujú primátora Valla, developer novú dohodu víta

Príbeh celej ságy sa začína poriadne rozbiehať a práve v jeho polovici odchádza Henry Cavill. Na jeho miesto nastupuje od štvrtej série Liam Hemsworth. Medzičasom je potvrdený aj vznik piatej série. Netflix chce zrýchliť produkciu nových epizód, v prípade, že by diváci začali strácať záujem o Zaklínača po odchode Cavilla. Otázne je, či sa táto stratégia Netflixu podarí, keďže stále prebiehajúci štrajk scenáristov zastavil celý zábavný priemysel v USA a všetky filmy a seriály naberajú obrovské meškanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #zaklínač #The Witcher