Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mohla byť hereckou hviezdou, teraz je na totálnom dne: Na ulici by ste sa jej vyhli oblúkom

Spomínate si na mladú nádejnú herečku Amandu Bynesovú, ktorá ako násťročná nakrúcala jeden film za druhým?

28.06.2023 06:00
debata
Herečka Amanda Bynes v časoch svojej najväčšej... Foto: SHUTTERSTOCK
amanda bynes, bynes, Herečka Amanda Bynes v časoch svojej najväčšej slávy.
S úsmevom po Slovensku IV Čítajte aj Zmena v obľúbenej šou RTVS: Kovalčiková sa v novej sérii neobjaví, nahradí ju známa tvár Markízy

Kedysi sa bez nej nezaobišiel žiadny film pre tínedžerov, ktoré sú dodnes reprízované aj na Slovensku. Dnes je herečka Amanda Bynesová na samom dne. Ako tvrdí, nezvládla svoju slávu a razom dala ráznu bodku za jej rozbiehajúcou sa kariérou. Dnes 37-ročná žena sa naposledy objavila vo filme v roku 2010, odvtedy z času na čas zaplní noviny iba svojimi škandálmi alebo výzorom. Málokto by ju už na ulici spoznal, prípadne by radšej prešiel na druhú stranu ulice.

podcasty Markíza Čítajte aj Markíza pripravuje úplne nový spravodajský formát. Spustí ho v lete pred voľbami

Bývalá herečka je dlhodobo psychiatrickou pacientkou. Na konci minulého roka znova skončila v liečebni, pretože svojvoľne vysadila lieky a polícia ju zatkla, ako nahá pobehuje po Los Angeles. Jej problémy s liekmi súviseli s jej turbulentným vzťahom, ohlásenými zásnubami a následným rozchodom. Bynesová trpí bipolárnou poruchou.

markíza, logo, Čítajte aj Leto na Markíze: Premiérové časti krimiseriálov, filmy, ale aj kultové série, ktoré diváci zbožňujú

Zábery z konca minulého roka neveštia nič dobré. Bývalá hviezda pôsobí zúbožene a nič nenasvedčuje tomu, že by bola na dobrej ceste k udržaniu svojej poruchy pod kontrolou.

Amanda Bynes sa koncom minulého roka predviedla... Foto: Profimedia
amanda bynes, bynes, Amanda Bynes sa koncom minulého roka predviedla v uliciach Los Angeles "s novým imidžom".

Bynesová je ďalšou bývalou hviezdou, ktorá sa vzdala sľubnej hereckej kariéry, ktorá ide ruka v ruke s rozprávkovými zárobkami. Podobne je na tom aj exherec Angus T. Jones zo seriálu Dva a pol chlapa, ktorý takisto spustol a sám sa rozhodol opustiť šoubiznis. Na rozdiel od Bynesovej netrpí žiadnou psychickou poruchou a svoj život zasvätil bigotnej viere v Boha.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes