Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Táto streamovacia služba ponúkne bombastickú letnú dávku filmov a seriálov: Toto všetko uvidíte!

SkyShowtime toto leto poriadne dupne na plyn! Predplatitelia si budú môcť pozrieť priehrštie premiérových filmov a seriálov.

02.07.2023 06:00
star trek, Foto:
Počas leta pokračuje aj druhá séria hitu Star Trek: Strange New Worlds.
debata

Platforma predstaví radu seriálov, ako napríklad Ghosts of Beirut, Juan Carlos: Downfall of The King, Bez vedomia alebo Bupkis, spolu se seriálmi na pokračovanie –⁠ Ruxx, Star Trek: Strange New Worlds či Warszawianka. Medzi filmy zaradené do ponuky filmotéky patria snímky Bros, Babylon, She Said, Mamma Mia! alebo Cast Away.

tv, televízia, televízor, stream, streamovacia služba, obývačka, obrazovka, televízor Čítajte aj Televízie, traste sa! Diváci vám to zrátajú: Začína sa hľadanie najhoršieho slovenského seriálu sezóny

Ghosts Of Beirut

Ghosts Of Beirut odhaľuje pôvod 21-ročného Mughniyeha (známeho aj ako Duch), ktorý sa vynoril z neznáma a má na svedomí viac úmrtí v Amerike ako ktokoľvek iný pred 11. septembrom. Seriál vyrozprávaný z americkej, izraelskej a libanonskej perspektívy sleduje Mughniyehove začiatky v šíitských slumoch južného Bejrútu až po vytvorenie konceptu samovražedných atentátnikov, smrtiacej taktiky, ktorá viedla k jeho rýchlemu vzostupu ako najnebezpečnejšieho teroristu na svete. Dráma, ktorá vychádza z rozsiahleho výskumu stále utajených udalostí, zahŕňa desaťročia a obsahuje pôvodné rozhovory s významnými predstaviteľmi CIA a Mossadu, pričom prepája nepokoje v Bejrúte 80. rokov so špionážnymi hrami na súčasnom Blízkom východe.

tv, televízor, televízia, Čítajte aj Vojnová sekera medzi Markízou a UPC je zakopaná: Čo sa mohlo stať, ak by nedošlo k dohode?

Bupkis

Nový komediálny seriál Bupkis sleduje Pete Davidsona (The King of Staten Island, Saturday Night Live), ako sa pokúša prekonať osobitú dynamiku v rodine a spletitosť slávy a vytvoriť si zmysluplné vzťahy. V surovom, čiastočne autobiografickom seriáli účinkujú Davidson, Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) a Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) spolu s hviezdnym obsadením vo vedľajších úlohách. Seriál sa pohybuje na hranici reality a absurdity, aby čo najlepšie predstavil, aké to je byť Pete Davidsonom. Vitajte v Bupkis.

markíza, tv markíza, Čítajte aj Diváci si môžu vydýchnuť: Markíza sa dohodla s UPC, čaká ich ďalšie prekvapenie

Warszawianka

Warszawianka je poľský fiktívny dramatický seriál, ktorý sleduje tragikomické dobrodružstvá štyridsaťročnej mestskej legendy (Borys Szyc) vo Varšave. Je to veľmi komplexná postava, nezodpovedný milovník večierkov, sériový sukničkár a zároveň kamarát všetkých v okolí. Za touto maskou sa trápi a nenávidí sám seba, je v pasci svojich rodičov (Krystyna Janda a Jerzy Skolimowski) a spútaný kultúrou a dobou, ktorá ho formovala. Má hlavu plnú snov a vďaka jeho spisovateľskému talentu si získal srdce celej Generácie X. Avšak ešte nedospel. Je slabý. Po tom, čo mal všetko a stratil, sa snaží pochopiť zmysel moderného sveta v obklopení najzaujímavejších postáv mesta.

Planetárium Čítajte aj Je definitívne rozhodnuté: Bratislava odmietla planetárium, PKO zaniklo bez náhrady

Bros

Producent komédií Judd Apatow (The Big Sick) sa spojil s dvoma velikánmi komédie – režisérom Nicholasom Tollerom (Neighbors) a na cenu Emmy nominovaným Billym Eichnerom (Billy on the Street) – aby vytvorili ďalší romantický hit. Bros sleduje dvoch homosexuálov, ktorí sa snažia nájsť lásku, ale najväčšou prekážkou pre nich bude prekonať ich osobné problémy so záväzkami.

rtvs, mlynská dolina Čítajte aj Koniec koncesionárskych poplatkov je tu. Nedoplatky si môžete skontrolovať na webe RTVS

Babylon

Babylon od Damiena Chazella je originálnym príbehom odohrávajúcim sa v Los Angeles v 20. rokoch minulého storočia. V hlavných úlohách sa predstavia Brad Pitt, Margot Robbie a Diego Calva, spolu s hereckým ansámblom vrátane Jovana Adepa, Li Jun Li a Jeana Smarta. Príbeh o prehnaných ambíciách a šokujúcich výstrednostiach sleduje vzostup a pád viacerých postáv počas éry nespútanej dekadencie a skazenosti typickej pre starý Hollywood.

She Said

Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education), dvojnásobná nominantka na Oscara®, a Zoe Kazan (miniséria The Plot Against America, The Big Sick) nominovaná na cenu Emmy, sa predstavia v hlavných úlohách reportérok New York Times, Megan Twohey a Jodi Kantor, ktoré spoločne odkryli jeden z najdôležitejších príbehov svojej generácie. Príbeh, ktorý pomohol odštartovať hnutie #MeToo, prelomil desaťročia mlčania o téme sexuálneho násilia v Hollywoode a navždy zmenil americkú kultúru.

Cast Away

Vo filme Cast Away držiteľ Oscara®, režisér Robert Zemeckis, a dvojnásobný držiteľ Oscara® Tom Hanks, skúmajú milosť aj krutosť osudu a prežitie ľudského ducha. Hanks hrá Chucka Nolanda, systémového inžiniera spoločnosti FedEx, ktorého osobný a pracovný život neúprosne riadi čas. Jeho dynamická kariéra ho často na poslednú chvíľu zavedie do vzdialených miest – a ďaleko od jeho priateľky Kelly (Helen Hunt). Chuckov hektický život sa náhle skončí, keď sa po havárii lietadla ocitne v izolácii na odľahlom ostrove – vyvrhnutý do toho najopustenejšieho prostredia, aké si dokáže predstaviť.

Mamma Mia!

Držiteľka Oscara Meryl Streep je na čele hviezdneho obsadenia vo filmovej adaptácii obľúbeného divadelného muzikálu s nadčasovými textami a melódiami kultovej superskupiny ABBA. Streep stvárňuje silnú, nezávislú majiteľku hotela na idylickom gréckom ostrove, ktorá sa chystá usporiadať svadbu svojej dcéry. Medzi hosťami sú nielen jej najvernejší a najdrahší priatelia, ale aj traja muži z minulosti, ktorých dcéra tajne pozvala, pretože tuší, že jeden z nich by mohol byť jej otcom! Mamma Mia! je oslavou matiek a dcér, starých priateľov a nových rodín. Ďalej hrajú aj Pierce Brosnan, Colin Firth, Christine Baranski, Julie Walters a Amanda Seyfried.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #SkyShowtime #leto 2023