Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Absolútny divácky zvrat: Prvá časť tejto šou mala problém. Čo sa stalo s pokračovaním?

Počas minulotýždňovej stredy sa preskupili divácke sily.

20.09.2023 06:00
na nože, Foto:
Reality šou Na nože opäť prevzala pozíciu jednotky na trhu.
debata
Peter Núñez Čítajte aj Bude zo známeho producenta mediálny magnát? Na Slovensku chce konzervatívnu televíziu po vzore Fox News, ktorú „preslávil“ Donald Trump

Reality šou Na nože, v ktorej šéfkuchár Martin Novák podáva pomocnú ruku reštauráciám, ktoré sa ocitli v problémoch, v stredu 13. septembra 2023 zvrátila prepad sledovanosti z premiéry druhej série. V oboch hlavných cieľových skupinách sa stal prvou diváckou voľbou v čase po 20:30 a suverénne tak porazil konkurenčný seriál Prokurátorka na Jojke.

Voda spieva Čítajte aj Programy RTVS ako na hojdačke: Náhrada za Milujem Slovensko je úspešne späť, nová šou je po troch častiach prepadákom

V cieľovej skupine 12 – 54 sa druhá epizóda 2. série Na nože stala absolútne najsledovanejším programom dňa, keď si pripísala rating 7% a doposiaľ druhý najvyšší trhový podiel 28,9% v rámci oboch sezón formátu.

Medzitýždenne si šou z hľadiska ratingu polepšila o 0,9 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej stúpol až o 5,3 percentu­álneho bodu. Prokurátorka v rovnakej cieľovej skupine výrazne zaostal s podielmi na trhu iba 16,8% a 18,7% v cieľovej skupine 12 – 54.

žena, dôchodkyňa, mobil, práca Čítajte aj Mobilný operátor zvyšuje ceny za volania, SMS a dáta. Zákazníkom zároveň navýši denné balíky dát

Prvá časť v komerčnej cieľovej skupine mala na konte 6,1% sledovanosť a trhový podiel na úrovni 23,6%. Celkovo Na nože sledovalo 286-tisíc divákov.

Premiérovú epizódu o reštaurácii The Bank v Kolárove si vychutnalo celkovo 306-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak získala na svoju stranu ďalších 20-tisíc divákov. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 475-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sledovanosť #TV Markíza #Na nože