Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Veľký reštart legendárnej jojkárskej šou prichádza: Takto vyzerajú nové Nákupné maniačky

Jojka ukázala prvé zábery z totálne vynovenej legendárnej šou.

30.08.2023 06:00
nákupné maniačky, Foto:
Nákupné maniačky sa vracajú s novým vizuálom.
debata (1)
na nože, martin novák, Čítajte aj Postrach alebo posledná záchrana? Jarný divácky hit sa expresne rýchlo vracia s novými časťami

Šou Nákupné maniačky má na Jojke dlhú históriu. Vysielať sa začali ešte v roku 2013 a najmä medzi ženskými diváčkami sa tešila veľkej obľube. Po niekoľkoročnej pauze sa Maniačky vrátili na Jojku v januári s dvadsiatimi premiérovými časťami. Tie mali veľký úspech, a preto padlo rozhodnutie, že sa bude v nakrúcaní pokračovať. A nová séria bude obsahovať dramatické novinky. Dlhoročná relácia privíta nové posily v porote, šou prejde totálnou vizuálnou zmenou.

talent, talent 11, Čítajte aj Jojka na jeseň: Netradične veľký počet nových seriálov, ale aj formáty, ktoré diváci zbožňujú

„Novú tvár, ktorá by bola novou porotkyňou v Nákupných maniačkach sme začali hľadať pred pár mesiacmi. Na konkurz sme pozvali viacero žien, ktoré by mohli byť správne pre túto reláciu. Realizovalo sa niekoľko konkurzov, no stále sa nám nedarilo nájsť „tú“, o ktorej by sme boli na sto percent presvedčení. Až zrazu sa objavila Ema Fajnor a voľba bola úplne jasná. Je to elegantná a inteligentná mladá dáma, s vkusom, so šarmom, so svojským humorom a skvelým názorom,“ vysvetlila dramaturgička Nákupných maniačok Ľudmila Lenárová.

jana kovalčíková, možné je všetko, Čítajte aj Šokujúce jesenné zmeny na Markíze: Prekvapujúce obsadenie veľkej šou a to nie je všetko!

V nových častiach Nákupných maniačok diváci uvidia šťavnatý súboj piatich žien, ktorých úlohou bude obliecť sa za dve hodiny a s rozpočtom 400 eur na zadanú tému tak, aby všetkých ohúrili. Dojem budú robiť na svoje súperky i porotcov aj svojimi šatníkmi a pokladmi, ktoré v nich ukrývajú. Finálny ortieľ nad súťažnými outfitmi vynesú porotcovia Marián Hornyak a Ema Fajnor. Diváčky určite poteší aj úplne nové a moderné štúdio i vynovená grafika a logo, ktoré ikonickej relácii dodajú svieži dizajn.

Nové Nákupné maniačky štartuje už 4. septembra na Jojke!

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #televízna sezóna 2023/2024 #Nákupné maniačky