Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šokujúce jesenné zmeny na Markíze: Prekvapujúce obsadenie veľkej šou a to nie je všetko!

Túto jeseň si diváci, ale najmä televízia Markíza vyskúša úplne novú šou a nový vysielací deň.

30.08.2023 06:00
jana kovalčíková, možné je všetko, Foto:
Súčasťou novej šou Možné je všetko je aj herečka Jana Kovalčíková.
debata (1)
možné je všetko, Čítajte aj Jeseň na Markíze: Návrat najväčších diváckych hitov a veľký risk s úplne novou ťažiskovou šou

Televízie Markíza obohatí túto jeseň aj úplne nová, originálna zábavná šou s názvom Možné je všetko. Diváčkam a divákom sa v nej počas desiatich sobotných večerov predstavia populárne osobnosti a obľúbení zabávači v situáciách, v akých ich ešte nikdy nevideli! Prostredníctvom rôznych vopred neočakávaných úloh, napínavých hier a náročných výziev sa postarajú o neopakovateľné a stále nové vtipné situácie a skvelú atmosféru.

nákupné maniačky, Čítajte aj Veľký reštart legendárnej jojkárskej šou prichádza: Takto vyzerajú nové Nákupné maniačky

Možné je všetko je slovenskou adaptáciou pôvodne francúzskeho formátu, ktorý pod názvom Anything Goes distribuuje spoločnosť Banijay Rights. Lokálne verzie šou už vznikli v približne 30-tich krajinách po celom svete, napríklad aj v Taliansku, Holandsku, Izraeli, Nórsku, Turecku, Mexiku, Bulharsku či Portugalsku.

na nože, martin novák, Čítajte aj Postrach alebo posledná záchrana? Jarný divácky hit sa expresne rýchlo vracia s novými časťami

V slovenskej adaptácii formátu sa diváci môžu tešiť na populárnych hercov Tomáša Maštalíra a Janu Kovalčíkovú, moderátorskú hviezdu Adelu Vinczeovú, obľúbený manželský pár komikov Zuzanu Kubovčíkovú Šebovú a Michala Kubovčíka, herca a zabávača Juraja Kemku a ďalších atraktívnych hostí vrátane Adama Bardyho, Martiny Zábranskej, Attilu Végha či Petra Marcina.

„Teším sa, že budem súčasťou nového programu. Je to formát, ktorý je hravý a zábavný. Stretla sa tam skvelá partia komikov a improvizátorov a verím, že spoločne divákov pobavíme,“ povedal Tomáš Maštalír, ktorý sa na jeseň predstaví aj v nových sériách úspešných seriálov Pán profesor a Výnimočná Nikol.

televizor Čítajte aj V hre je rekordná pokuta: Vypomstí sa Markíze a Jojke snaha vypnúť české stanice na Slovensku?

„Veľmi sa teším na túto šou, pretože si myslím, že to opäť môže televíznym diváčkam a divákom priniesť kopec zábavy, srandy a uvoľnenia. Myslím si, že to je v dnešnej dobe nadmieru dôležité, pretože so smiechom a s nadhľadom sa dajú veci riešiť ľahšie,“ doplnila víťazka vlaňajšieho Let’s Dance Jana Kovalčíková, ktorá aktuálne vstupuje aj do deja seriálového hitu Dunaj, k vašim službám.

V úplne novej polohe sa diváčkam a divákom predstaví moderátorka Adela Vinczeová. „Na šou sa teším, lebo ma baví byť v hravom priestore, v ktorom vznikajú spontánne situácie. Generuje to príjemný typ energie a ten verím, že divákom dobre padne,” zhodnotila.

Michal Kovačič, Na telo Čítajte aj Smer bojkotuje Markízu, hovorí o manipulácii v diskusiách. Televízia ostro reaguje

„Ja mám veľmi rada zábavu, rada hrám spoločenské hry a milujem aj improvizáciu. Verím, že potešíme a rozveselíme divákov. Myslím si, že každý z nás by mal mať stále chuť sa hrať a zabávať sa,“ dodala Zuzana Kubovčíková Šebová, ktorá spolu s manželom Michalom Kubovčíkom patrila medzi herecké hviezdy komediálneho seriálu Horná Dolná. „Teším sa na novú šou. Zišla sa super partia a bude to perfektné,“ myslí si aj Michal Kubovčík.

Stálu zostavu účinkujúcich dopĺňa herec a zabávač Juraj Kemka. „Pre mňa je najlepšie to, keď neviem, do čoho idem. Je to úplná radosť a zábava a naozaj sa na to veľmi teším. Teším sa aj na kolegov, ktorí tam budú. Či už stáli alebo tí, ktorí sa k nám budú pridávať. Som vo veľkom očakávaní, že čo z takéhoto niečoho môže vzniknúť,“ skonštatoval.

Zábavnou šou bude sprevádzať Dano Dangl, ktorý je zároveň jej výkonným producentom.

Možné je všetko štartuje už v sobotu, 2. septembra. Doteraz Markíza vysielala svoje hlavné šou vždy v nedeľnom prime-time. Túto jeseň prichádza veľká zmena. Diváci si budú musieť zvyknúť na nový slot, novú šou a netradičné obsadenie, pričom sa televízia vyhne náročnej konkurencii počas nedele, počas ktorej sa bude vysielať jojkársky Talent a Pečie celé Slovensko na RTVS. Pre trhového lídra ide teda o veľký experiment na lojalitu publika a nielen to. Zaujímavosťou je aj účasť Tomáša Maštalíra v tejto relácii, keďže podobným formátom sa dlhodobo vyhýbal.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2023/2024 #šou Možné je všetko