Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza predsa len posilňuje ponuku programov: Diváci sa dočkajú letnej oddychovky

Pôvodne chcela televízia nasadiť reláciu až na jeseň, napokon zmenila plány a diváci uvidia Šaty snov počas letnej uhorkovej sezóny.

12.07.2023 06:00
šaty snov, Foto:
Markíza v stredu večer odštartuje vysielanie reality šou Šaty snov.
debata
S úsmevom po Slovensku IV Čítajte aj Letnú novinku RTVS si zatiaľ diváci nenašli. Porážajú ju reprízy zábavných relácií

Je to pravda odveká, šaty robia človeka! Diváčky a diváci televízie Markíza sa o tom budú môcť presvedčiť už od stredy 12. júla 2023 v úplne novej reality šou s názvom Šaty snov. Každá z 10 epizód zachytáva jedinečné ľudské príbehy a zaujímavé situácie, ktoré vznikajú pri výbere šiat na výnimočnú udalosť. Atraktívnu novinku bude TV Markíza vysielať počas leta každú stredu o 20:30 hod., pričom v úvodné dva týždne hneď v dvoch častiach za sebou.

OD Dunaj Čítajte aj Na legendárne miesto v centre Bratislavy sa vráti život. Otvorenie je naplánované už o dva roky

„Letnú programovú štruktúru TV Markíza posilňujeme o oddychový formát, ktorým chceme diváčkam a divákom spríjemniť stredajšie večery. Pri jeho sledovaní budú môcť spolu s účinkujúcimi prežívať všetky emócie sprevádzajúce výber ideálnych šiat na mimoriadnu príležitosť, akými sú svadba, koncert, stužková či promócie,“ približuje Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

Invasion, invázia, Čítajte aj Najlepšie tri mesiace s touto streamovacou službou: Vieme, ktoré top hity pôjdu za sebou!

V každej epizóde trojica účastníčok a účastníkov navštívi známe bratislavské módne alebo svadobné salóny a spoločne s odbornou pomocou ich majiteľov a radami svojej rodiny či priateľov urobia všetko pre to, aby sa hľadanie ich vysnených šiat skončilo happy endom. Často sa to však nezaobíde bez prekvapení, hádok a nečakaných zvratov.

Celkom si účinkujúci vyskúšali vyše 100 rôznych modelov a natočeného bolo cez 150 hodín materiálu. Zaujímavosťou je, že jedna z nastávajúcich neviest sa svadby vôbec nedočkala, pretože sa so svojím nastávajúcim rozišla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #leto 2023 #reality šou Šaty snov