Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Najlepšie tri mesiace s touto streamovacou službou: Vieme, ktoré top hity pôjdu za sebou!

Streamovacia služba Apple TV+ pre svojich predplatiteľov chystá bombastické leto a začiatok jesene. Do hry sa vracajú jej najväčšie hity, na ktoré fanúšikovia museli neraz čakať až dva roky. Najdrahšie megahity ako Foundation, Invasion a The Morning Show sa vracajú!

10.07.2023 06:00
Invasion, invázia, Foto:
Nenápadný, ale o to lepší! Druhá séria Invázie dorazí už 23. augusta.
debata

1. Foundation – 14. júl

Dej hovorí príbeh o galaktickom Impériu, ktoré „žije“ a tvrdo vládne už 12-tisíc rokov, lenže čoraz častejšie sa hovorí o prichádzajúcej zmene. To len podčiarkne vedec a matematik Hari Seldon (Jared Harris), ktorý vypočítal nezvratný rozpad Impéria a stáva sa vyvrheľom. Má však dokonalý plán, ako zachrániť zvyšky civilizácie a na základoch starých časov vybudovať novú, lepšiu, múdrejšiu spoločnosť.

Seriál vychádza z rovnomennej knižnej série od Isacca Asimova, ktorý vytvoril obrovské a dokonale prepracované dielo, ktorého sa v minulosti „obávali“ filmoví a televízni tvorcovia. Až napokon Apple TV+ bola ochotná naliať stovky miliónov dolárov do vývoja jeho seriálovej verzie, pod ktorú sa podpísal renomovaný showrunner David S. Goyer.Druhá séria sa dostaví k divákom už 14. júla. Dej sa začne 130 rokov od udalostí z prvej série.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Apple TV Plus #The Morning Show #seriál Foundation #seriál Invasion #leto 2023