Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jojka stratila dve dlhoročné tváre: Výrazný redaktor opúšťa obrazovky po 20 rokoch, smeruje do politiky

Televízia JOJ v krátkom čase prišla o dve signifikantné tváre.

17.05.2023 06:00
joj 24, Foto:
Televízia JOJ stratila dve významné tváre.
debata
geissenovci, Čítajte aj Mladé Geissenky by sa utopili aj v napršanej mláke, Carmen zmordovalo víno: Ako sa rozlúčia so Slovenskom?

Televízne prestupy nie sú ničím výnimočným, každú sezónu sa ich udeje niekoľko. Aktuálne televízia JOJ hlási až dva odchody. Dlhoročná tvár večernej relácie Krimi sa pred časom už s divákmi rozlúčila. Monika Šebová však moderátorskú kariéru nezavesila na klinec. Prešla ku konkurencii, priamo do spravodajskej RTVS :24, ktorá v minulých dňoch prešla najvýraznejšou vizuálnou, ale aj programovou premenou od jej vzniku.

Monika Šebová je najnovšou tvárou RTVS. Foto: RTVS
cez lupu, Monika Šebová Monika Šebová je najnovšou tvárou RTVS.
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci zdvihnú kotvy zo Slovenska: Jojka musela zostať zaskočená, preskočila ju RTVS

V sobotu odštartovala na RTVS nová publicistická relácia Pod lupou, jej tvárou je práve Šebová. Šebová bola trinásť rokov tvárou relácie Krimi televízie JOJ, ktorú opustila na konci roka 2021. Nová publicistická relácia sa bude venovať známym i menej známym kauzám, kriminálnym prípadom, ľudským zlyhania, páchateľom a súvislostiam. „Takýto formát mi je blízky, keďže nadviažem na témy, ktoré mi nie sú cudzie. Ako dlhoročná moderátorka mám v tejto problematike „zažité“ kauzy, ktoré v nás zanechali stopy v ostatných rokoch,“ hovorí moderátorka relácie Cez lupu Monika Šebová.

Video
Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte aj Superlacný reťazec prekvapuje. Najnovšiu predajňu otvorí v chudobnom regióne

RTVS :24 vysiela z nového štúdia a s novou vizuálnou identitou sa prezentuje ako moderný spravodajský okruh, ktorý prináša viac aktuálnych správ, komentárov, odborných analýz a exkluzívnych relácií. Na zmene pracovala RTVS niekoľko mesiacov.

streamovacie služby Čítajte aj Streamovacie služby už využíva 1,3 milióna Slovákov. Najobľúbenejšie sú tieto štyri

O najnovšom odchode sa hovorí už niekoľko dní. Jojku opustil redaktor Samuel Migaľ, ktorý sa objavoval na obrazovkách takmer 20 rokov. Po odštartovaní spravodajskej JOJ 24 sa stal aj moderátorom vybraných televíznych formátov. Podľa najnovších informácii ho zlákala politická kariéra. Jeho kroky smerujú do politickej strany Hlas Petra Pellegriniho.

„Po vzájomnej dohode sa Samuel Migaľ rozhodol po dlhoročnej práci novinára odísť z televízie JOJ,“ znie vyjadrenie televízie.

„Je čas sa rozlúčiť s mojou skvelou televíznou rodinou. Za 20 rokov som sa veľa naučil. Ďakujem televízii JOJ za všetky skúsenosti, čo som vďaka tebe a tvojim skvelým ľuďom mohol získať. Ďakujem všetkým divákom za priazeň, ale aj konštruktívnu kritiku, lebo len vďaka nej sa môžem zlepšovať. Teraz je ale čas vykročiť a posunúť sa ďalej. S rešpektom a pokorou, ale zato s veľkým odhodlaním. Verím, že moje rozhodnutie prijmete s porozumením a aj vy,“ napísal bývalý moderátor na sociálnej sieti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #RTVS #TV JOJ