Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Mladé Geissenky by sa utopili aj v napršanej mláke, Carmen zmordovalo víno: Ako sa rozlúčia so Slovenskom?

Divákov Jojky čaká posledná epizóda, v ktorej nemeckí milionári brázdia Slovensko. Ako sa rozlúčia s našou malou krajinou?

17.05.2023 06:00
geissenovci, Foto:
Geissenovci sa predvedú v ešte jednej slovenskej epizóde.
debata (3)
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci zdvihnú kotvy zo Slovenska: Jojka musela zostať zaskočená, preskočila ju RTVS

Minulotýždňové dve epizódy ukázali, kam smerovali kroky Geissenovcov, keď opustili hlavné mesto. Ich týždňový program bol naplnený na prasknutie. Celý týždeň Geissenovci plnili stránky médií. Všade, kde sa pohli, ich čakali davy fanúšikov. Milionári priznali, že takúto davovú psychózu nečakali a bolo evidentné, že ich pozornosť vyviedla z miery. Geissenovci videli Bratislavský hrad, hrad Devín, previezli sa na lodi. Odmietli jazdu na divokej vode, ale ochotne pózovali so svojimi fanúšikmi.

joj 24, Čítajte aj Jojka stratila dve dlhoročné tváre: Výrazný redaktor opúšťa obrazovky po 20 rokoch, smeruje do politiky

Následne sa presunuli, napríklad do Banskej Štiavnice, kde ich čakala prednáška o histórii mestečka, ktoré je zapísané v zozname svetového dedičstva UNESCO. Kým mladé Geissenky už tradične neskrývali znudenie a volali po oddychu, ich rodičia boli zvedaví na informácie, ktoré sú im prezentované. Navštívili Banku lásky. Nedalo sa ubrániť dojmu, že najmladšie členky klanu zámerne všetko negujú a dehonestujú. Zrejme nadobudli pocit, že sú najdokonalejším stredom vesmíru.

Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Čítajte aj Superlacný reťazec prekvapuje. Najnovšiu predajňu otvorí v chudobnom regióne

Viac pozornosti a humoru si diváci užili pri ochutnávke našich vín. Rodinku čakala dvadsiatka vín, ktoré mali ohodnotiť. Milionári boli nadšení, Robert si zabezpečil viacero kartónov, viac ho trápilo, ako ich dostane domov. Carmen bola nadšená ponúkaným mokom, čo sa odrazila na jej nálade. Ráno však bolo krutejšie, neskrývali opicu a následne si všade pýtala pohár s vodou, keďže mala suchoty.

Mladé dievčatá ukázali čosi zo svojho talentu v jazierku, kde „hrali“ o otcových 300 eur, ktorá skôr na loďke obopláva celý okruh. Skôr by sa utopili v napršanej mláke, kým by pochopili, ako funguje veslovanie.

streamovacie služby Čítajte aj Streamovacie služby už využíva 1,3 milióna Slovákov. Najobľúbenejšie sú tieto štyri

Napokon sa dočkali, keďže si užili pobyt vo wellness pobyt, kde absolvovali viaceré procedúry. No nikto nečakal, že ich tu bude čakať pokus o atentát – v hlavnej úlohe opäť mladé Geissenky a čmeliak.

Silvia Majeská Čítajte rozhovor Programová riaditeľka Markízy: Jedna z najťažších disciplín je odhadnúť moment, kedy sa už nejaký seriál unaví

Čo ich čaká na záver pobytu? Návšteva Geissenovcov na Slovensku vrcholí v piatej časti, ktorú Jojka uvedie v stredu večer. Po relaxačných procedúrach v kúpeľoch bude rodina jesť veľkou lyžicou: čaká ich deväťchodové menu plné slovenských gastronomických špecialít. V zábavnom rezorte na Liptove si Carmen, Shania a Davina splnia sen o lietaní. Po krátkom presune helikoptérou zavítajú do Nízkych Tatier, kde zistia, či sa v niekom z nich neskrýva golfový talent. Týždeň na Slovensku milionári spečatia večerou so svojím hostiteľom Richardom Sulíkom pod Tatrami.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Geissenovci #Geissenovci – Ťažký život milionárov