Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Superlacný reťazec prekvapuje. Najnovšiu predajňu otvorí v chudobnom regióne

Holandský diskont s rôznym tovarom čoskoro otvorí ďalšiu predajňu na Slovensku.

16.05.2023 06:00
Action, diskontný reťazec, obchod, predaj,... Foto:
Action nový diskontný reťazec.
debata (2)
geissenovci, Čítajte aj Geissenovci zdvihnú kotvy zo Slovenska: Jojka musela zostať zaskočená, preskočila ju RTVS

Expanzia lacného reťazca pokračuje naprieč Slovensko a aktuálne už hľadá pracovné sily do ďalšej predajne. Po Spišskej Novej Vsi a Topoľčanoch zamieril do jedného z najchudobnejších regiónov Slovenska.

Action nový diskontný reťazec. Foto: Ivan Majerský
Action, diskontný reťazec, obchod, predaj, zákazník, Action nový diskontný reťazec.

V Rimavskej Sobote hľadá vedúceho alebo vedúcu predajne, kde ponúka mzdu až 1600 eur mesačne a zástupcu vedúceho predajne, ktorému ponúka 1250 eur. V každej predajni sú traja zástupcovia vedúceho, ktorí sú spoluzodpovední za chod predajne a riadenie tímu zamestnancov. Okrem zaujímavého platu ponúka spoločnosť zamestnancom zaškolenie v dĺžke minimálne 8 týždňov, plne hradený príspevok na stravovanie a tiež zamestnaneckú zľavu 15 % na celý sortiment.

Foto: Action
Action
muž, zamestnanec, práca Čítajte aj V ponuke benefitov je priepastný rozdiel. Zamestnanci žiadajú niečo iné, ako im firmy ponúkajú

Dátum otvorenia v Rimavskej Sobote ešte nie je pevne stanovený. „Príprava predajne v Rimavskej Sobote je zatiaľ v ranom štádiu, avšak ešte predtým otvorí Action niekoľko ďalších predajní v iných slovenských mestách. Napríklad v Topoľčanoch otvoríme už tento štvrtok. O ďalšej expanzii budeme včas informovať,“ uviedol pre Mediaklik Petr Juliš, generálny riaditeľ Action na Slovensku a v Českej republike.

zombie, zombík, walking dead, fear the walking dead, Čítajte aj Je tu nová séria zombie seriálu a Slováci ju uvidia zároveň s USA: Pozor! Toto sú posledné časti

Holandský diskont Action s cenovo dostupnými výrobkami vstúpil na Slovensko na začiatku marca. Prvú predajňu otvoril 2. marca v nákupnom centre Danubia v Bratislave, druhá pribudla len o týždeň neskôr tiež v Bratislave, v nákupnom centre Shopping Palace. A v tom istom mesiaci otvoril aj tretiu predajňu v regióne Stredného Slovenska vo Zvolene. Ďalšiu predajňu v Topoľčanoch otvorí už vo štvrtok 18. mája.

Pre Action nie je Slovensko úplne novým prostredím. Reťazec v roku 2021 uviedol do prevádzky distribučné centrum s rozlohou 50 000 metrov štvorcových neďaleko Bratislavy. Odtiaľ zásobuje svoje rakúske a nemecké predajne, ku ktorým sa teraz pridávajú aj tie slovenské.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #obchodné reťazce #Action