Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Kuchárska šou prepísala všetky svoje rekordy: Markíza chce druhú sériu! Toto ju v programe nahradí

Markíza má pre divákov pripravenú atraktívnu náhradu.

05.04.2023 06:00
na nože, Foto:
Televízia Markíza avizuje vznik druhej série pre jesennú vysielaciu štruktúru.
debata

V cieľovej skupine 12 – 54 sa v stredu 29. marca 2023 stala celkovo najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

pečie celé Slovensko, veľká noc 2023, Čítajte aj Veľká noc na RTVS: Prekvapujúci návrat obľúbenej šou, zábavné programy, ale aj náboženské vyžitie

Záverečná ôsma epizóda Na nože si v cieľovej skupine 12 – 54 pripísala rekordný rating 8,5% a rovnako aj najvyšší trhový podiel 30,8%. Medzitýždenne si šou z hľadiska ratingu polepšila o 1,2 percentu­álneho bodu a trhový podiel jej stúpol až o 3 percentuál­ne body.

Hranica na Jojke v rovnakej cieľovej skupine zaostal s podielom na trhu iba 15,3% v cieľovej skupine 12 – 54. Celosvetovo úspešná šou obzvlášť zabodovala v cieľovej skupine mladých žien vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase jej vysielania zabezpečili trhový podiel až 46,1%.

druhá šanca, Čítajte aj Megaúspešná Druhá šanca smeruje do USA! Neuveríte, čo Američania spravia s hlavným hrdinom

Premiérovú časť o reštaurácii Dvor u Sedliaka v Smoleniciach si vychutnalo rekordných 394-tisíc divákov starších ako 12 rokov, v porovnaní s predchádzajúcim týždňom tak získala na svoju stranu ďalších 43-tisíc divákov. V čase vysielania malo Na nože dosah až na 582-tisíc divákov (AvRch v CS 12+).

Diváci sa však nemusia obávať, že by prišli o svoj obľúbený formát, aktuálne sa pripravuje 2. séria Na nože a zároveň spúšťa castingovú výzvu pre ďalšie reštaurácie, ktorých majiteľom už kopiace sa problémy prerastajú cez hlavu a zišla by sa im pomoc od skúseného šéfkuchára Martina Nováka.

Harry Potter a Dary smrti 1-2010 Čítajte aj Harry Potter sa vráti: Diváci sa dočkajú seriálovej verzie, podoba však prekvapí

Prichádza nová séria 2 na 1

Stredajšie večery sa naďalej ponesú v premiérovom móde. Obľúbená šou 2 na 1 sa vracia so štyrmi novými epizódami. V tej prvej Adela Vincezová a Dano Dangl privítajú zaujímavého hosťa – Patrika Rytmusa Vrbovského. Ten bude musieť absolvovať sériu rôznych úloh, skúšok alebo výziev, ktoré ho dostanú do neštandardných a nie celkom komfortných situácií. Diváci sa môžu tešiť na vtipné momenty a reakcie, ktoré vzniknú pod vplyvom nečakaných udalostí.

Martin Pallay Čítajte rozhovor Jeho prvá úloha a hneď po boku Maštalíra v Klamstve: Kto je nádejný herec Martin Pallay?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Na nože