Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Internetová televízia Skylink výrazne zvyšuje ceny, do ponuky pridá nové programy

Prevádzkovateľ Skylinku avizuje v najbližšom období viacero zmien.

01.03.2023 06:00
televízia, peniaze, diaľkový ovládač Foto:
Ilustračné foto.
debata (6)

Prevádzkovateľ česko-slovenskej internetovej a satelitnej platformy Skylink informuje o zvýšení cien internetovej televízie Skylink Live TV, ktoré začnú platiť od 4. apríla. Cenník satelitnej televízie zostáva nateraz bez zmeny.

televízia, televízor, divák, hnev, obývačka, Čítajte aj Ďalší operátor hlási zmeny v televíznej ponuke: Tieto programy končia, toto je náhrada...

Balíček Smart bude stáť 9,70 eura namiesto súčasných 7,70 eura (+26 %) a balíček Multi 11,50 eura namiesto súčasných 9,60 eura (+20 %). Balíčky sú momentálne v akcii „12 mesiacov za cenu 10“ a túto ponuku môžu zákazníci využiť počas celého marca na akýkoľvek balíček internetovej televízie Skylink Live TV. Pre zákazníkov, ktorých súčasná úhrada predplatného pokrýva obdobie dlhšie ako do 4. apríla, začnú nové ceny platiť až po skončení tohto obdobia.

Zákazníci internetovej televízie Skylink Live TV budú o zmene cenníka písomne ​​informovaní minimálne jeden mesiac pred nadobudnutím účinnosti tejto zmeny. Pokiaľ sa zmena cenníka konkrétneho zákazníka týka a zákazník s touto zmenou nesúhlasí, má právo do 1 mesiaca po doručení oznámenia o zmene ceny svoj záväzok vypovedať.

canal+ action, canal+ Čítajte aj Dobrá správa! Na Slovensko prichádza nová televízia, ponúkne exkluzívne premiéry

Nová akčná televízia CANAL+ Action

V utorok 28. februára do ponuky pribudla nová televízia CANAL+ Action, ktorá prináša vybrané tituly, ako napríklad akčnú komédiu Všetko, všade, naraz, ktorá je nominovaná na Oscara v 11 kategóriách, alebo obľúbené akčné evergreeny s hviezdnymi hercami. Počas prvého mesiaca vysielania bude možné vidieť blockbustery Expendables 2: Znova v akcii či Plán úteku so Sylvesterom Stallonem, Arnoldom Schwarzeneggerom a ďalšími legendami, ale aj oscarový Revenant: Zmŕtvychvstanie s Leonardom diCapriom alebo divákmi výborne hodnotený kanadský seriál Plán B.

Televízia CANAL+ Action bude počas celého marca dostupná všetkým zákazníkom Skylinku, nezávisle od predplateného programového balíčka, neskôr bude ako na satelite, tak aj v internetovej televízii dostupná od balíčka Multi.

televízia, sledovanie Čítajte aj Vymiznú české stanice úplne zo Slovenska? Poznáme odpovede ďalších televíznych operátorov

5 nových programov v Skylink Live TV

Okrem programu CANAL+ Action sa ponuka internetovej televízie Skylink Live TV rozrastie o ďalších päť filmových a dokumentárnych staníc SPI International. Programovú skladbu rozšíri FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium a FilmBox Family.

Nové stanice v Skylink Live TV:

  • Mini a Smart: FilmBox Stars
  • Multi: CANAL+ Action, FilmBox Stars, FilmBox Extra
  • Kombi+: CANAL+ Action, FilmBox Stars, FilmBox Extra, DocuBox, FilmBox Premium, FilmBox Family

„Záujem o Skylink Live TV stále rastie, službu aktuálne využíva už 25 % našich zákazníkov. Verím, že jej rozšírenie o ďalšie programy SPI International, ktoré sú dlhodobo súčasťou našej satelitnej ponuky, používatelia ocenia,“ hovorí Ladislav Řeháček, VP spoločnosti CANAL+ Luxembourg pre ČR a Slovensko, ktorá prevádzkuje platformy Skylink a freeSAT.

Predĺženie akciovej ponuky na balíček Kombi+

Skylink tiež predlžuje akciovú ponuku internetového aj satelitného balíčka Kombi+, ktorý obsahuje nový program CANAL+ Action aj CANAL+ Sport a množstvo ďalších filmových, dokumentárnych a detských programov. Do 30. júna si ho bude možné objednať za akciovú cenu.

Ďalšia zmena sa týka lifestylového programu Spektrum Home, ktorý ponúka užitočné tipy a triky pre záhradkárov a domácich majstrov, ale poteší aj cestovateľov a nadšencov architektúry. Od 1. marca sa presúva z pôvodného balíčka Kombi do základného balíčka Digital, je však dostupný len v SD kvalite.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Skylink